top of page

Volkswagen Tiguan R with a full XPEL Ultimate Plus PPF protection

De Volkswagen Tiguan R is een populaire compacte SUV die bekend staat om zijn stijlvolle design en uitzonderlijke prestaties. Als u een trotse eigenaar bent van een Tiguan R, wilt u er zeker van zijn dat hij goed beschermd is tegen de elementen, stenen en andere gevaren die de buitenkant kunnen beschadigen. Een van de beste manieren om uw Tiguan R te beschermen is door XPEL ULTIMATE PLUS paint protection film (PPF) aan te brengen.


XPEL ULTIMATE PLUS PPF is een hoogwaardige, heldere folie die ontworpen is om de lak van uw Tiguan R te beschermen tegen krassen, schilfers en andere schade. De folie is gemaakt van een speciaal thermoplastisch polyurethaan materiaal dat flexibel, duurzaam en zelfherstellend is. Dit betekent dat kleine krassen en slijtplekken vanzelf verdwijnen, zodat uw Tiguan R er weer als nieuw uitziet.


Een van de grootste voordelen van XPEL ULTIMATE PLUS PPF is zijn transparantie. De folie is vrijwel onzichtbaar, zodat u uw Tiguan R kunt beschermen zonder het uiterlijk te veranderen. De folie is ook bestand tegen vergeling, zodat hij jarenlang helder en transparant blijft.

XPEL ULTIMATE PLUS PPF is op maat gemaakt voor uw Tiguan R, zodat hij volledige dekking en bescherming biedt. De folie wordt aangebracht op de voorkant van uw Tiguan R, inclusief de motorkap, spatborden en bumper, maar ook op andere kwetsbare plaatsen zoals de spiegels en deurranden. Dit betekent dat uw Tiguan R volledig wordt beschermd tegen stenen, puin en andere gevaren die schade kunnen veroorzaken.


Het installatieproces voor XPEL ULTIMATE PLUS PPF is snel en eenvoudig. Een professionele installateur reinigt en prepareert het oppervlak van uw Tiguan R en brengt vervolgens de folie aan met een speciale lijm. Zodra de folie is aangebracht, biedt hij een langdurige bescherming, zodat uw Tiguan R er nog jaren mooi uitziet.


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page