top of page
XPEL LOGO.png
BENELUX DEALER OF THE YEAR 2022

GEEN STEENSLAG OF KRASSEN MEER?
DAS WRAP GEFIXT!

Bescherm jouw wagen tegen steenslag, krassen, vandalisme en meer met een transparante, zelfherstellende carprotect folie.

Wij brengen de ulta-transparante folie aan die de behandelde delen volledig zal beschermen.

XPEL lakbescherming

BC Signature werkt enkel met de meest revolutionaire "Paint Protection Film" beschikbaar op de markt, XPEL.

Deze unieke folies weerstaan meer invloeden, vergelen niet, zijn zelfherstellend en bieden bovendien tot 10 jaar fabrieksgarantie.

THE ART OF

CARWRAPPING, CERTIFIED

  • 10 jaar en meer dan 1.200 wraps ervaring;  

  • Tot 10 jaar garantie 

  • Zelfhelende folie (krassen verdwijnen vanzelf bij warmte)

  • UV doorlatend 

  • Op te nemen in Omnium verzekering

  • XPEL factory trained installateurs

  • Suxion Luchtfiltratie systeem om stof te vermijden. (uniek in België) 

  • Vlot verwijderbaar*

IMG_5313_jpg.JPG

*enkel geldig op niet herspoten koetswerkonderdelen zonder lakschade

GLANZEND OF MAT?

Je hebt de keuze tussen de standaard glanzende XPEL Ultimate Plus, of een matte XPEL Stealth folie. Deze variant dient om je auto met matte fabriekslak te beschermen, of om je glanzende auto naar stoer mat om te vormen, met alle voordelen van de XPEL Ultimate Plus.

Onze Unieke ALTIJD NIEUW Garantie

De XPEL garanties zijn sterk, maar onze BC Signature garanties gaan nog veel verder! Uniek in België garanderen wij je deze 3 "Altijd Nieuw" garanties:

AltijdNieuwGarantie.png

virtueel
ONZICHTBAAR

​Wij garanderen je dat je lakbescherming virtueel onzichtbaar is. Er is dus geen verschil tussen de delen die wel of niet beschermd zijn als je kiest voor een gedeeltelijke bescherming.

 

Zie je toch kleurverschil? Dan betalen wij je je XPEL lakbescherming terug!

NOOIT MEER STEENSLAG

We zijn zo zeker van ons stuk, dat we eventuele schade aan je koetswerk door steenslag die door de folie gegaan zou zijn, volledig kosteloos herstellen!

 

Zo blijft je auto altijd als nieuw, gegarandeerd!

GEEN SNIJSCHADE

De gecertifieerde XPEL installateurs gebruiken voorgesneden templates (indien beschikbaar) zodat snijden aan jouw wagen tot een absoluut minimum beperkt wordt.

 

Door de deskundige snijkunsten van onze getrainde installateurs garanderen wij je dat er geen snijschade aan je wagen veroorzaakt wordt.

 

Indien er snijschade zou veroorzaakt zijn, herstellen we niet enkel de schade, maar betalen we je de kost van de wrap van dit onderdeel ook 100% terug!​

xpel-ochranne-folie-dap-01.jpg

Deze 3 unieke "Altijd nieuw" garanties krijg je enkel bij BC Signature!

XpeloriginalLabel.jpg

Prijzen zijn vanzelfsprekend afhankelijk van afmetingen, type folie en moeilijkheidsgraad van de wrapping. Graag bespreken wij uw project tijdens een persoonlijke afspraak om je een correcte prijsofferte op te maken.

EXTRA SERVICES

Om je het leven nog gemakkelijker te maken bieden we je nog enkele extra services aan:

CARWASH AT HOME

Kies je voor een wrap met een keramische coating, dan hoef je zelfs je auto niet meer zelf te wassen. We bieden je een professionele wasbeurt aan huis aan.*

Zo blijft je wrap in absolute topstaat, zonder kopzorgen.

PARBRIES,
YOUR Protection for your windshield

Parbries Windshield Protection is een innovatief product dat is ontwikkeld om de voorruit van uw voertuig te beschermen tegen schade. Of het nu gaat om steenslag, sterren, barsten of andere vormen van beschadiging, Parbries biedt een effectieve oplossing om de levensduur van uw voorruit te verlengen voor hoofdzakelijk circuitgebruik.

Meer info?

PARBRIES kopie.jpg

VIRTUAL WRAP SHOWROOM

CAR TRANSPORT

Is je wagen nog in bestelling? Of staat hij al bij de dealer? Je hebt geen tijd om hem zelf te brengen? Wij halen je wagen met gesloten transport op bij je thuis of bij de dealer zodat hij geen schade oploopt onderweg naar ons. Wij kunnen de allerlaagste sportwagens vervoeren. Vraag ons voor meer info & prijzen.

IMG_9272 2.JPG

Om je op voorhand een beeld te kunnen geven van hoe je wagen er gaat uitzien met je droomkleur, kunnen we een virtuele 3D rendering maken op onze XIX ZENO Virtual Wrap Showroom.

 

Zo kan je je wagen uit elke hoek bekijken en in verschillende weersomstandigheden om een goede keuze te maken. Deze service is GRATIS. Vraag naar jou 3D Rendering.

XPEL FUSIOn plus ceramic coating

Van de marktleiders in zelfherstellende lakbeschermingsfolie komt FUSION PLUS, een keramische coating waarop je kunt rekenen. XPEL FUSION PLUS Ceramic Coating is speciaal ontwikkeld voor carwraps en gespoten oppervlakken en biedt ongeëvenaarde glans, superieure hydrofobe bescherming en verbeterde krasbestendigheid met één enkele applicatie. Je auto wordt water & vuilafstotend, super gemakkelijk proper te houden dus.

 

Een kleine meerprijs voor een grote impact op jouw wrap

ONLINE SERVICES

Al je favoriete onderhoudsproducten beschikbaar met een muisklik. In onze webshop kan je de beste producten om je wrap proper te houden of extra te beschermen zo bestellen, ze worden aan huis geleverd. Bekijk onze webshop op: https://www.bcsignature.be/product-page

XPELPromopack.jpg