top of page

XPEL Fusion Plus

CERAMIC Coating

Elke dag een propere auto,
met
xpel fusion PLUS ceramic coating

Je wilt dat je auto er altijd net zo goed uitziet als op de dag dat u hem kocht. Je wast hem dus regelmatig zorgvuldig en brengt elke paar maanden een nieuwe waslaag aan. Maar ondanks je inspanningen beginnen wervelingen, en vlekken zich op de buitenkant van je voertuig te vormen, en krijg je last van steenslag. Niet alleen dat, watervlekken, vuil en teer beginnen zich weer aan je auto te hechten de dag nadat je hem grondig hebt gewassen. 

 

Wat als er een product was dat proces zou kunnen veranderen; een product dat bescherming biedt tegen gevaren van de omgeving en uw auto gemakkelijker te wassen maakt, terwijl het niet herhaaldelijk hoeft te worden aangebracht.

 

Goed nieuws! Dat is er. Het wordt een keramische coating (of nano-keramische coating) genoemd en kan een aanzienlijke meerwaarde voor je auto opleveren.

Wat Is Een Keramische Coating?

Wat is een keramische coating? Een keramische coating (zoals XPEL Fusion Plus Ceramic Coating) is een vloeibaar polymeer dat met de hand op de buitenkant van een voertuig wordt aangebracht. De coating hecht chemisch aan de fabriekslak van het voertuig, waardoor een beschermingslaag ontstaat. Een keramische coating is geen vervanging voor lakbeschermingsfolie, die een meer uitgebreide bescherming biedt. Het is eerder een premium wax-alternatief. Een keramische coating zorgt voor een permanente of semi-permanente hechting met de lak van een voertuig, wat betekent dat deze niet wegspoelt of afbreekt en niet om de paar maanden herhaald hoeft te worden aangebracht.

IMG_2226_edited.jpg

Wat Doet Een Keramische Coating?

Kort uitgelegd, een keramische coating biedt extra bescherming aan de buitenkant van uw auto en zorgt ervoor dat deze er als nieuw blijft uitzien met relatief minimaal onderhoud. De coating bereikt dit resultaat door uw voertuig veerkrachtiger en gemakkelijker schoon te maken. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

UV en Oxidatie Bescherming.

Als een voertuig vaak aan de zon wordt blootgesteld, begint de verf te oxideren, wat resulteert in doffe en verbleekte verf. Een laag keramische coating beschermt de lak van een voertuig tegen de ultraviolette straling van de zon, waardoor de hoeveelheid oxidatie wordt verminderd.

Bescherming tegen Vlekken en Aantasting

Een ander gevaar voor uw auto zijn chemische vlekken door natuurlijk zure verontreinigingen. Door een chemisch bestendig oppervlak te creëren, kan een keramische coating voorkomen dat bepaalde verontreinigingen zich hechten aan de lak van uw voertuig. Het resultaat is dat uw voertuig beter bestand is tegen vlekken en aantasting, op voorwaarde dat de verontreiniging tijdig wordt verwijderd.

Onderhoudsgemak

Een van de belangrijkste kenmerken van een keramische coating is dat deze hydrofoob is, wat een mooie manier is om te zeggen dat het water afstoot. Wanneer een voertuig een hydrofobe keramische coating heeft, zal water op het oppervlak druppelen en gemakkelijker wegglijden. Dit betekent dat modder en vuil moeilijker hechten aan de lak van je voertuig, en wanneer je je auto wast, kunnen verontreinigingen met minder moeite worden verwijderd.

Keramische Coating is geen ppf

De krasvastheid van een keramische coating is vaak overdreven. Hoewel sommige kleine krassen kunnen worden vermeden door een keramische coating (zoals we hierboven hebben beschreven), is een gecoat voertuig niet volledig bestand tegen het risico van steenslag of krassen. Hoewel vaak beweerd, zijn niet alle Keramische Coatings bestand tegen onjuiste autowastechnieken of geautomatiseerde autowasstraten en zullen er nog steeds wervelstrepen op het oppervlak van je voertuig verschrijnen. Het is belangrijk om te weten dat een keramische coating geen vervanging is voor ernstigere kras- of steenslagbescherming (zoals lakbeschermingsfolie, ook bekend als PPF of Clear Bra), en het elimineert ook niet de noodzaak om je auto op de juiste manier te wassen om waskringen en swirls te voorkomen.

Klaar voor een keramische coating?

Screen Shot 2023-05-24 at 08.45.20.png

LIEVER 4 of 8 jaar bescherming?

EXTRA SERVICES

Om je het leven nog gemakkelijker te maken bieden we je nog enkele extra services aan:

XPEL lakbescherming

Bescherm je auto tegen de elementen en houd hem er altijd als nieuw uit met XPEL lakbescherming! Dit revolutionaire product is de ultieme oplossing om te zorgen voor de lange levensduur en uitstraling van je auto. Of je nu door stoffige wegen rijdt of door regen, XPEL lakbescherming zorgt voor een extra beschermlaag die zorgt voor een perfecte verdediging tegen krassen, stof, vogelpoep en andere schade. Het product is eenvoudig aan te brengen en garandeert een blijvend effect zonder dat het de kleur of het uiterlijk van je auto aantast. Probeer het nu en ervaar het gemak en de bescherming van XPEL lakbescherming op je eigen auto!

Meer info?

COLORCHANGE

Een kleurverandering wrap op een wagen is een populaire manier om de uitstraling van je auto aan te passen zonder de originele verf te beschadigen. Het wrapmateriaal is een vinyl dat op de carrosserie wordt geplakt en deze een nieuwe kleur geeft. De wrap is beschikbaar in verschillende kleuren en textures en biedt veel mogelijkheden voor aanpassingen.

Meer info?

FUZED gekleurde lakbescherming

FUZED, onze eigen gekleurde lakbescherming is uniek op de markt en enkel te verkrijgen bij BC Signature. Een Fuzed wrap combineert XPEL lakbeschermingsfilm met een PPF kleur. Het beste van 2 werelden in 1 wrap!

Meer info?

CARWASH AT HOME

Kies je voor een wrap met een keramische coating, dan hoef je zelfs je auto niet meer zelf te wassen. We bieden je een professionele wasbeurt aan huis aan.*

Zo blijft je wrap in absolute topstaat, zonder kopzorgen.

PARBRIES,
YOUR Protection for your windshield

Parbries Windshield Protection is een innovatief product dat is ontwikkeld om de voorruit van uw voertuig te beschermen tegen schade. Of het nu gaat om steenslag, sterren, barsten of andere vormen van beschadiging, Parbries biedt een effectieve oplossing om de levensduur van uw voorruit te verlengen voor hoofdzakelijk circuitgebruik.

Meer info?

PARBRIES kopie.jpg

VIRTUAL WRAP SHOWROOM

CAR TRANSPORT

Is je wagen nog in bestelling? Of staat hij al bij de dealer? Je hebt geen tijd om hem zelf te brengen? Wij halen je wagen met gesloten transport op bij je thuis of bij de dealer zodat hij geen schade oploopt onderweg naar ons. Wij kunnen de allerlaagste sportwagens vervoeren. Vraag ons voor meer info & prijzen.

IMG_9272 2.JPG

Om je op voorhand een beeld te kunnen geven van hoe je wagen er gaat uitzien met je droomkleur, kunnen we een virtuele 3D rendering maken op onze XIX ZENO Virtual Wrap Showroom.

 

Zo kan je je wagen uit elke hoek bekijken en in verschillende weersomstandigheden om een goede keuze te maken. Deze service is GRATIS. Vraag naar jou 3D Rendering.

XPELPromopack.jpg

ONLINE SERVICES

Al je favoriete onderhoudsproducten beschikbaar met een muisklik. In onze webshop kan je de beste producten om je wrap proper te houden of extra te beschermen zo bestellen, ze worden aan huis geleverd. Bekijk onze webshop op: https://www.bcsignature.be/product-page

IT'S ALL IN THE NUMBERS

1640

WRAPS 

en

counting

85%

van onze klanten

kiest voor een Fusion Coating

85%

klanten geven de maximumscore op afwerking

89%

van onze klanten beveelt onze diensten aan

WRAP PRESS

REALISATIES

IMG_7742
IMG_1610 2_edited
IMG_2493_edited
Porsche Taycan Dead Matt Black carwrap
IMG_6656
IMG_3628
IMG_5563
IMG_6337
BCSignatureLogovideo.png

Prijzen zijn vanzelfsprekend afhankelijk van afmetingen, type folie en moeilijkheidsgraad van de wrapping. Graag bespreken wij uw project tijdens een persoonlijke afspraak om u een correcte prijsofferte op te maken.

bottom of page