ColorChange Carwrap

FIND TALENT

Your dream candidate is just around the corner.

IMG_2316.JPG

Je wil je wagen net dat tikkeltje extra geven? Of heb je gewoon zin in een ander kleurtje of een complete make-over? Dan moet je beslist eens aan carwrapping denken.

Carwrapping is het inpakken van de wagen met een - al dan niet bedrukte - folie. Deze folie kan voorzien worden van reclame, maar evengoed kan het gaan om een kleurenfolie die je wagen een unieke en gepersonaliseerde afwerking geeft.

BC Signature staat gekend voor een unieke restyling van uw wagen met oog voor detail en afwerking.
 

Carwrapping zorgt voor een exclusief resultaat en heeft vele voordelen. Vooreerst is er de korte termijn waarin de folie wordt aangebracht: je hoeft uw wagen slechts enkele dagen te missen - een wereld van verschil in vergelijking met de wekenlange wachttijd in een doorsnee carrosserie.


De folie beschermt de autolak en is op elk moment opnieuw te verwijderen. Van lijmresten of schade aan de lak is naderhand geen sprake. Bovendien geeft BC Signature

 een schriftelijke garantie tot 3 jaar op kleurvastheid en loskomen van de folie. De looptijd van deze garantie is afhankelijk van het soort folie en de staat van de carrosserie. 
 

Opgelet: om een kwalitatieve carwrapping te garanderen, dient de lak in prima staat te zijn. Carwrapping biedt een aanvulling op de klassieke carrosserie - geen vervanging ervan. Lak die niét in uitstekende staat is, dient vóór het aanbrengen van de carwrapping herspoten te worden.
 

De mogelijkheden zijn oneindig. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan folies in verschillende kleuren: glanzend, metallic, mat, parelmoer en zelfs 3D-gestructureerde folies (zoals carbonlook, alligator of geborsteld aluminium). Alle andere kleuren, afbeeldingen, patronen, foto’s of ontwerpen zijn ook mogelijk en kunnen volgens jouw voorkeuren geprint worden. The sky is the limit. 

 

Uniek in Belgie!

Onze werkplaats is uitgerust met een Suxion stof filtrage systeem dat 6x per uur de volledige luchtinhoud filtert, dit om een nog betere afwerking te kunnen garanderen, alsook een Virtuele Wrap Showroom waar uw de kleur van uw dromen op wagen kan zien, alvorens we aan de wrap starten.
 

  • Lakbeschermend
  • Unieke kleuren
  • Virtuele Wrap Showroom - Uniek in België
  • Snelle plaatsing
  • Eindeloze mogelijkheden
  • Verwijderbaar zonder lijmresten
  • 100% personaliseerbaar zonder waardeverlies
  • SUXION Anti Stof systeem

Prijzen zijn vanzelfsprekend afhankelijk van afmetingen, type folie en moeilijkheidsgraad van de wrapping. Graag bespreken wij uw project tijdens een persoonlijke afspraak om u een correcte prijsofferte op te maken.

Nog geen concreet project? Je wenst een idee van budget en mogelijkheden? Kom dan naar onze

IMG_9914
IMG_7875
IMG_8435
IMG_7786
IMG_7611
IMG_6002
IMG_6690
IMG_3236
IMG_5272
IMG_5291
IMG_8115
IMG_3546
IMG_0720
IMG_8673
IMG_1057
Andy Peelman Jaguar F-type carwrap

© 2020 BY SIGNATURE BVBA. BTW NR BE 0598.688.354