top of page

XPEL PPF Lakbescherming en XPEL Fusion Ceramische Coating voor Porsche Targa 4 GTS in Aventurine

Als het gaat om het beschermen van de lak van je waardevolle auto, is er niets beter dan de combinatie van een volledige XPEL Paint Protection Film (PPF) en de XPEL Fusion Ceramische Coating. In dit artikel bekijken we hoe deze geavanceerde technologieën zijn toegepast op een prachtige Porsche Targa 4 GTS in de opvallende Aventurin Green kleur.

Porsche Targa GTS in Aventurine Green met XPEL Ultimate Plus PPF en XPEL Fusion Ceramic coating by BC Signature

Met deze dubbele beschermingslaag zorg je ervoor dat je Porsche er niet alleen geweldig uitziet, maar ook beschermd is tegen de elementen op de weg.


XPEL Paint Protection Film (PPF):

De XPEL Paint Protection Film is een transparante en zelfherstellende folie die is ontworpen om je autolak te beschermen tegen krassen, steenslag, insectenzuur en andere mogelijke beschadigingen. Voor de Porsche Targa 4 GTS in Aventurin Green is een volledige PPF-installatie uitgevoerd, wat betekent dat de film op het hele oppervlak van de auto is aangebracht. Dit omvat de voorbumper, motorkap, spatborden, zijspiegels, deurpanelen en zelfs de achterspatborden en achterbumper. Het resultaat is een onzichtbare barrière die de lakbeschermt zonder afbreuk te doen aan de prachtige uitstraling van de auto.XPEL Fusion Ceramische Coating:

Om de duurzaamheid en glans van de PPF verder te verbeteren, is de XPEL Fusion Ceramische Coating aangebracht. Deze coating biedt een extra laag bescherming en zorgt voor een langdurige diepe glans op de lak. De Fusion Coating is gebaseerd op nanotechnologie en creëert een hydrofobe en vuilafstotende laag op de PPF, waardoor water, vuil en andere verontreinigingen gemakkelijk van het oppervlak kunnen worden afgespoeld. Bovendien biedt de coating ook bescherming tegen verkleuring door UV-stralen en oxidatie van de lak.


Voordelen van XPEL PPF en Fusion Ceramische Coating:

  1. Bescherming tegen krassen en steenslag: De PPF vormt een barrière tussen de autolak en schadelijke objecten op de weg, waardoor krassen en steenslag tot een minimum worden beperkt.

  2. Zelfherstellend vermogen: Kleine krasjes en swirls in de PPF kunnen vanzelf herstellen door warmte of warm water, waardoor het oppervlak er altijd als nieuw uitziet.

  3. Langdurige glans: De Fusion Ceramische Coating verbetert niet alleen de glans van de PPF, maar zorgt er ook voor dat deze langdurig behouden blijft.

  4. Eenvoudig onderhoud: De hydrofobe eigenschappen van de coating maken het reinigen van de auto een stuk gemakkelijker, omdat vuil en water gemakkelijk van het oppervlak afglijden.

Conclusie:

Als je op zoek bent naar de ultieme lakbescherming voor je waardevolle Porsche Targa 4 GTS in Aventurin Green, dan is de combinatie van een volledige XPEL Paint Protection Film en XPEL Fusion Ceramische Coating de ideale keuze. Deze geavanceerde technologieën bieden niet alleen uitstekende bescherming tegen krassen, steenslag en verkleuring, maar zorgen ook voor een langdurige diepe glans. Met deze dubbele beschermingslaag kun je met een gerust hart genieten van het rijden in je Porsche, wetende dat de lak in uitstekende staat blijft, ongeacht de omstandigheden op de weg.Comentarios


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page