top of page

Tesla Model Y wrapped in FUZED Gloss Smaragd Green - Colored Paint Protection FilmDe Tesla Model Y is een prachtig voorbeeld van geavanceerd auto-ontwerp, en wanneer hij wordt gewrapt in Matt Smaragd groen van Platinum Wrapping Films en gefuseerd met XPEL PPF, wordt hij nog adembenemender.


Platinum Wrapping Films is een leider in de wereld van automotive wrapping, met topmaterialen en onberispelijk vakmanschap die het uiterlijk van elke auto naar een hoger niveau tillen. De matte Smaragdgroene kleur is een unieke en opvallende keuze, met een diepe, rijke tint die glinstert in het zonlicht en vanuit elke hoek in het oog springt.


Maar de schoonheid van dit model Y gaat verder dan alleen de prachtige kleur. XPEL PPF, oftewel Paint Protection Film, is een heldere, hoogwaardige beschermlaag die ervoor zorgt dat de lak van de auto er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Met XPEL PPF wordt de auto beschermd tegen steenslag, krassen en andere gevaren die de buitenkant kunnen beschadigen.


De combinatie van de expertise van Platinum Wrapping Films en de extra bescherming van XPEL PPF maakt deze Tesla Model Y niet alleen een lust voor het oog, maar ook een verstandige investering voor iedereen die zijn auto langdurig in onberispelijke staat wil houden. Van de slanke rondingen van de buitenkant van de auto tot de high-tech functies binnenin, deze Model Y is een waar meesterwerk van autotechniek dat zeker hoofden zal doen omdraaien waar hij ook gaat.


Comentarios


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page