top of page

BMW i4 M50 with a full XPEL STEALTH PPF

De BMW i4 M50 is een slanke en krachtige elektrische auto die is ontworpen met de moderne bestuurder in gedachten. Hij combineert een sportieve rijervaring met geavanceerde technologie, waardoor hij een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een high-performance auto die ook milieuvriendelijk is.


Als u het geluk hebt een BMW i4 M50 te bezitten, wilt u er alles aan doen om hem te beschermen tegen krassen, schilfers en andere soorten schade. Een van de beste manieren om dit te bereiken is door uw auto te laten wrappen met XPEL Stealth Protection. Deze folie is ontworpen om de lak van uw auto superieur te beschermen en tegelijkertijd een unieke, matte afwerking te geven.


XPEL Stealth Protection is een heldere, zelfherstellende folie die rechtstreeks op uw BMW i4 M50 wordt aangebracht. Hij is bijna onzichtbaar, dus hij doet niets af aan de schoonheid van het design van uw auto. En omdat hij zelfherstellend is, kan hij zelfs kleine krassen en schaafwonden zelf herstellen.


Een van de belangrijkste voordelen van XPEL Stealth Protection is het vermogen om uw BMW i4 M50 te beschermen tegen schade. De folie is ontworpen om bestand te zijn tegen de impact van stenen, steenslag en andere gevaren die krassen en schilfers in de lak van uw auto kunnen veroorzaken. Dit is vooral belangrijk als u vaak op snelwegen of wegen met druk verkeer rijdt.


Maar XPEL Stealth Protection heeft ook esthetische voordelen die verder gaan dan bescherming. De matte afwerking geeft uw BMW i4 M50 een unieke, verfijnde look die zeker de aandacht trekt. En omdat de folie bijna onzichtbaar is, merkt u niet eens dat hij er is.


Een ander voordeel van XPEL Stealth Protection is dat het de waarde van uw BMW i4 M50 kan helpen behouden. Door de lak te beschermen tegen schade, blijft uw auto er langer als nieuw uitzien. En als het tijd is om uw auto te verkopen of in te ruilen, zult u een hogere prijs kunnen vragen vanwege de uitstekende staat waarin hij verkeert.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page