top of page

Mercedes S580E FUZED Matt Lightning (color + XPEL)

De Mercedes S580E is een luxe auto die veel bewondering opwekt bij autoliefhebbers. Maar wat als je deze auto nog meer zou kunnen verfraaien? Dat is precies wat er gebeurd is met deze Mercedes S580E, die gewrapped is in KPMF Matt Lightning, en gefuseerd is met XPEL Stealth lakbescherming.


KPMF Matt Lightning is een matte folie die een unieke textuur heeft, en die de auto een moderne en sportieve uitstraling geeft. Deze folie heeft een bijzondere structuur, waardoor hij lichtreflecties anders weerkaatst dan een gewone folie. Daardoor lijkt het alsof de kleur van de folie verandert, afhankelijk van de lichtinval. Dit zorgt voor een fascinerend en bijzonder effect.


Maar het oog wil ook wat, dus is er ook gedacht aan de bescherming van de lak. Om de lak van de Mercedes S580E te beschermen, is XPEL Stealth aangebracht. Deze lakbescherming zorgt ervoor dat de lak van de auto beschermd is tegen krassen en beschadigingen. XPEL Stealth is transparant, en laat de kleur van de folie erdoorheen schijnen. Zo is de folie niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens goed beschermd.


Deze Mercedes S580E is een bijzondere verschijning geworden, dankzij de combinatie van KPMF Matt Lightning en XPEL Stealth. Het is een echte eyecatcher, die veel bewondering zal oogsten op de weg. Maar niet alleen het uiterlijk is bijzonder, ook de bescherming van de lak is goed geregeld. Zo kun je nog jarenlang van deze prachtige auto genieten.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags