top of page

Fiat 500e wrapped in FUZED Space mugello - Colored Paint Protection FilmDe Fiat 500e is een elektrische auto die speciaal is ontworpen voor stadsvervoer. Met zijn compacte formaat en milieuvriendelijke aandrijving is deze auto de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een duurzame manier van reizen. Dankzij de krachtige batterij kan de Fiat 500e tot wel 320 kilometer rijden op een enkele lading. Bovendien is de auto uitgerust met moderne technologie, waaronder een touchscreen display en Bluetooth connectiviteit. Kortom, de Fiat 500e is de ideale auto voor wie milieubewust wil rijden en toch comfortabel en stijlvol wil blijven.


Over stijlvol gesproken. De eigenares heeft gekozen om haar wagen nog stijlvoller en unieker te maken. Ze heeft er voor gekozen om haar wagen te laten wrappen in PWF Matt Space Mugello gefuseerd met de glanzende XPEL lakbescherming. Deze transparante glanzende film maakt van de matte wrap een super glanzende wrap.


Naast de opvallende kleur biedt de XPEL lakbeschermingsfolie ook een essentiële bescherming voor de lak van de auto. De folie is speciaal ontworpen om de lak van de auto te beschermen tegen krassen, steenslag en andere schade die vaak optreedt tijdens het rijden. Het beschermt niet alleen tegen kleine beschadigingen, maar biedt ook een uitstekende bescherming tegen verkleuring en oxidatie van de lak. Zo blijft de auto er langer als nieuw uitzien.


De combinatie van de PWF Matt Space Mugello wrap en de XPEL lakbeschermingsfolie is een uitstekende keuze voor eigenaren die hun auto willen beschermen en tegelijkertijd een unieke look willen creëren.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page