top of page

Subtiele Transformatie: Volvo V60 Polestar in KPMF Matte Dark Sage en XPEL Fusion Keramische Coating


Voor liefhebbers van esthetische perfectie en auto-enthusiasten is BC Signature het ultieme adres waar passie en vakmanschap samenkomen. Onlangs hadden wij het genoegen om een uniek project uit te voeren op een Volvo V60 Polestar; deze elegante wagen onderging een indrukwekkende transformatie van een helder wit naar een stijlvolle KPMF Matte Dark Sage wrap, bekroond met een XPEL Fusion Keramische coating.

Verandering van Kleur: KPMF Matte Dark Sage

De keuze om de Volvo V60 Polestar te wrappen in KPMF Matte Dark Sage was allesbehalve toevallig. Deze kleur brengt een subtiele, doch krachtige transformatie teweeg, en verleent de auto een unieke, verfijnde uitstraling. De matte afwerking accentueert de dynamische lijnen van de wagen en zorgt voor een moderne, stijlvolle look.

Bescherming: XPEL Fusion Keramische Coating

Na het wrappen van de auto, werd de Volvo V60 Polestar voorzien van een XPEL Fusion Keramische coating. Deze coating beschermt de wrap tegen diverse weersinvloeden en verlengt zo de levensduur van de folie. Bovendien biedt de coating extra bescherming tegen krassen en geeft het de kleur een diepere en rijkere tint. Het is de ultieme finishing touch die de nieuwe kleur beschermt en behoudt.

De Voordelen van Wrapping en Keramische Coating:

  1. Individuele Stijl: Wrapping geeft auto-eigenaren de mogelijkheid om de esthetiek van hun voertuig te personaliseren zonder blijvende veranderingen aan te brengen.

  2. Bescherming van de Lak: Zowel wrapping als keramische coating beschermen de oorspronkelijke lak tegen krassen, steenslag en weersinvloeden.

  3. Onderhoudsvriendelijk: De combinatie van wrap en keramische coating maakt de auto gemakkelijker te reinigen en onderhouden, en helpt het voertuig langer nieuw te blijven.


De transformatie van de Volvo V60 Polestar was een project dat precisie, passie en vakmanschap vereiste, waarbij elk detail telt. Bij BC Signature zijn we trots op onze expertise in auto-styling en -bescherming. Het resultaat is een meesterwerk in Matte Dark Sage, een wagen die niet alleen opvalt door zijn unieke uitstraling maar ook beschermd is tegen de elementen dankzij de superieure XPEL Fusion Keramische coating.Heeft dit project je geïnspireerd en ben je benieuwd wat wij voor jouw auto kunnen betekenen? Neem dan contact op met BC Signature voor meer informatie over onze diensten, en samen creëren we een unieke, stijlvolle en beschermde auto op maat van jouw wensen.
Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page