top of page

Porsche Taycan Sport Turismo XPEL Stealth lakbescherming

XPEL Stealth is een lakbeschermingsfilm die speciaal is ontworpen om de originele lak van een voertuig te beschermen tegen krassen, steenslag en andere vormen van schade. Deze innovatieve film is ontwikkeld met behulp van geavanceerde technologieën die ervoor zorgen dat het onzichtbaar is, zodat het de esthetische uitstraling van het voertuig niet beïnvloedt.


De Porsche Taycan Sport Turismo is een high-performance sportwagen die de nieuwste technologieën combineert met een opvallend en elegant ontwerp. Met zijn aerodynamische lijnen, koolstofvezel carrosserie en elektrische aandrijflijn, is deze auto een van de meest geavanceerde en exclusieve voertuigen op de markt.


Om de lak van deze prachtige auto te beschermen, is XPEL Stealth de perfecte oplossing. Deze film is speciaal ontworpen om te passen op de contouren van de Taycan Sport Turismo en biedt een onzichtbare bescherming tegen alle vormen van schade. Van kleine krassen tot steenslag en schurende elementen, XPEL Stealth beschermt de lak van de auto zonder de uitstraling te veranderen.


XPEL Stealth is ontworpen om lang mee te gaan en te blijven zitten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vervanging of onderhoud. Het is bestand tegen UV-straling, verkleuring en heeft zelfherstellende eigenschappen, waardoor kleine krassen vanzelf verdwijnen. Bovendien kan het eenvoudig worden verwijderd zonder de originele lak van de auto te beschadigen.


Origineel is de Taycan Sport Turismo glanzend grijs maar XPEL Stealth zorgt ervoor dat uw auto een satijne look krijgt. Met de bescherming van XPEL Stealth, kunt u met vertrouwen rijden, wetende dat de lak van uw auto beschermd is tegen alle vormen van schade.


Tags:

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page