top of page

BMW I4 M50 XPEL Stealth / Satin

BMW staat bekend om hun innovatieve technologie en design, en hun nieuwste model, de volledig elektrische BMW i4 M50, is geen uitzondering. Dit voertuig combineert een krachtige elektrische motor met een stijlvol ontwerp en is de ideale auto voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en geavanceerde rijervaring. Maar wat maakt de BMW i4 M50 nog specialer? De XPEL Stealth matte lakbeschermingsfolie die deze auto beschermt en een unieke uitstraling geeft.

De BMW i4 M50 is de eerste elektrische auto van BMW die wordt aangeboden in de BMW M-performance trim. De auto heeft een geavanceerde elektrische aandrijflijn die een vermogen levert van 544 pk, waardoor het een acceleratie van 0-100 km/u in slechts 3,9 seconden kan bereiken. Met een actieradius van meer dan 500 kilometer per lading is dit voertuig ook geschikt voor lange afstanden.


Maar wat is nu zo bijzonder aan de XPEL Stealth matte lakbeschermingsfolie? Het is een revolutionaire lakbeschermingsfolie die het oppervlak van de auto beschermt tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen. Het verschil met andere lakbeschermingsfolies is dat deze specifieke folie een matte afwerking heeft, waardoor het lijkt alsof de auto is gewrapped in een speciale matte lak. Het geeft de BMW i4 M50 een unieke, stijlvolle uitstraling die past bij de innovatieve en moderne technologie van de auto.De XPEL Stealth matte lakbeschermingsfolie is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een duurzame bescherming van de lak van de auto. Het is bestand tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen die kunnen optreden tijdens het rijden. Daarnaast heeft deze folie een zelfherstellende werking, waardoor kleine krassen en beschadigingen vanzelf verdwijnen. Dit betekent dat de BMW i4 M50 er jarenlang als nieuw uit zal blijven zien.

De XPEL Stealth matte lakbeschermingsfolie is een uitstekende keuze voor eigenaren die hun auto willen beschermen en tegelijkertijd een unieke uitstraling willen creëren. Het is een folie die zowel functioneel als esthetisch is en het is niet verwonderlijk dat steeds meer mensen deze folie kiezen om hun auto te beschermen.

Kortom, de BMW i4 M50 is een geweldige auto die de nieuwste technologie en innovatie van BMW vertegenwoordigt. En met de toevoeging van de XPEL Stealth matte lakbeschermingsfolie krijgt deze auto een extra laag bescherming en stijlvolle uitstraling. Het is een geweldige combinatie van functionaliteit en esthetiek, en het bewijst dat innovatie niet alleen gaat over technologie, maar ook over design en uitstraling.Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page