top of page

XPEL Stealth BMW X5: Esthetiek ontmoet Bescherming


Wanneer innovatie en klasse elkaar ontmoeten, krijg je een meesterwerk zoals de Brooklyn Grey BMW X5. Maar bij BC Signature geloven we dat ware perfectie verder gaat dan het oppervlakkige, en daarom hebben we deze luxe SUV getransformeerd met XPEL Stealth lakbeschermingsfolie en afgewerkt met een laag XPEL Fusion keramische coating.

De Brooklyn Grey kleur van de BMW X5 is op zich al opvallend. Maar met de toevoeging van XPEL Stealth krijgt het een satijnachtige matte afwerking die de contouren van de auto nog meer benadrukt en een unieke touch geeft. Naast het esthetische aspect biedt de Stealth folie ook ongeëvenaarde bescherming tegen steenslag, zout, insecten en alle andere wegverontreinigingen.

XPEL Fusion Ceramic Coating: Glans die Blijft Om deze schoonheid te beschermen en te zorgen dat hij er jarenlang net zo goed uit blijft zien als op de dag dat hij onze studio verliet, hebben we een laag XPEL Fusion keramische coating toegevoegd. Deze coating is niet alleen hydrofoob, wat betekent dat water en vuil eenvoudigweg van het oppervlak afrollen, maar het versterkt ook de diepte van de kleur en geeft het een ongelooflijke glans.

De combinatie van XPEL Stealth en Fusion zorgt ervoor dat de BMW X5 niet alleen opvalt op de weg, maar ook dat hij beschermd is tegen de elementen, waardoor hij langer nieuw blijft. Bij BC Signature zijn we er trots op dat we onze klanten de beste bescherming en afwerking voor hun voertuigen bieden. Met onze ervaring, gecombineerd met de kwaliteit van XPEL-producten, zijn we ervan overtuigd dat elke auto die onze studio verlaat, zowel beschermd als prachtig is.

Als je je auto wilt transformeren en beschermen, kom dan vandaag nog naar BC Signature. De Brooklyn Grey BMW X5 is slechts een voorbeeld van wat we kunnen doen. We kijken ernaar uit om ook van jouw voertuig een meesterwerk te maken.Commentaires


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page