top of page

Quiksilver Tesla Model Y with a full XPEL ULTIMATE PLUS PPF

De Quiksilver gekleurde Tesla Model Y is een lust voor het oog. Met zijn glinsterende kleur straalt hij een gevoel van avontuur en opwinding uit. Maar wat deze bijzondere Tesla echt onderscheidt, is het feit dat hij is gewrapped in XPEL Ultimate Plus Paint Protection Film.


XPEL Ultimate Plus is een hoogwaardige beschermfolie die ontworpen is om de lak van een auto er jarenlang als nieuw uit te laten zien. Deze film is ultra-duurzaam en is bestand tegen de harde elementen van de weg, zoals stenen, puin en zelfs vogelpoep. Door de Quiksilver Tesla Model Y in te pakken met XPEL Ultimate Plus, heeft de eigenaar ervoor gezorgd dat zijn auto er jarenlang op zijn best blijft uitzien.


XPEL Ultimate Plus beschermt niet alleen de lak van de auto tegen schade, maar verbetert ook het uiterlijk van de auto. De folie heeft een glanzende afwerking die diepte en dimensie toevoegt aan de toch al opvallende Quiksilver kleur. Bovendien is de folie zelfherstellend, wat betekent dat kleine krasjes of swirlsporen na verloop van tijd vanzelf verdwijnen.


Kortom, de Quiksilver Tesla Model Y gewikkeld in XPEL Ultimate Plus Paint Protection Film is een prachtig voorbeeld van hoe het uiterlijk van een auto kan worden beschermd en verbeterd. Met zijn duurzame en zelfherstellende eigenschappen zorgt XPEL Ultimate Plus ervoor dat deze Tesla nog jarenlang de aandacht trekt.

Commentaires


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page