top of page

BMW 220i wrapped in KPMF Matt Aurora Pearl

Als je op zoek bent naar een manier om je BMW 220i te onderscheiden van de massa, kijk dan niet verder dan de Matt Aurora Pearl wrap van KPMF. Deze prachtige wrap geeft uw auto een unieke, opvallende afwerking die zeker de aandacht zal trekken, waar u ook gaat.


De Matt Aurora Pearl wrap van KPMF is een hoogwaardige vinyl film die ontworpen is om je auto een high-end look te geven zonder het high-end prijskaartje. Deze wrap heeft een matte afwerking met een subtiele parelmoer glans die van kleur verandert afhankelijk van het licht. In direct zonlicht schittert hij met tinten blauw, paars en groen, terwijl hij bij minder licht een meer ingetogen zilvergrijze tint krijgt.


De Matt Aurora Pearl wrap ziet er niet alleen fantastisch uit, maar biedt ook een uitstekende bescherming voor de lak van uw auto. De folie is bestand tegen krassen, chips en andere kleine beschadigingen, zodat uw auto er nog jaren als nieuw uitziet. Het kan zelfs gemakkelijk worden verwijderd zonder de onderliggende lak te beschadigen, waardoor het een geweldige keuze is voor degenen die hun auto van tijd tot tijd een ander uiterlijk willen geven.


De BMW 220i met Matt Aurora Pearl van KPMF is een prachtig voorbeeld van hoe een eenvoudige aanpassing het uiterlijk van een auto volledig kan veranderen. Met zijn unieke, parelmoerachtige afwerking en duurzame, beschermende eigenschappen is deze wrap een geweldige keuze voor iedereen die een vleugje individualiteit aan zijn BMW 220i wil toevoegen.

コメント


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page