top of page

Bespaar op je verzekering met een XPEL lakbescherming op je auto!


Alfa Giula XPEL PPF wrap

Bij BC Signature zorgen we ervoor dat je auto als nieuw blijft. Minder schade aan je koetswerk zorgt uiteraard voor minder tussenkomst van je verzekering. Daarom kan je momenteel tot 690 euro (incl btw)* besparen op je verzekering indien je kiest voor een XPEL Lakbescherming op je wagen.


Buiten deze uitzonderlijke korting geniet je uiteraard ook van alle voordelen van XPEL lakbescherming


We zetten graag nog even de 6 belangrijkste voordelen van PPF op je wagen op een rijtje:


1. Langdurige Bescherming met XPEL Lakbeschermingsfolie Lakbeschermingsfolie is een essentiële investering voor het behoud van de lak van je auto. De XPEL folie biedt een robuuste verdediging tegen krassen, steenslag en andere vormen van externe schade. Deze hoogwaardige folie vormt een bijna onzichtbare barrière die de lak beschermt en behoudt, waardoor je auto er langer als nieuw uitziet.


2. Zelfherstellende Eigenschappen Een unieke eigenschap van de XPEL lakbeschermingsfolie is de zelfherstellende technologie. Kleine krasjes en swirls verdwijnen als sneeuw voor de zon onder invloed van warmte. Dit betekent dat de alledaagse slijtage aan je auto, veroorzaakt door bijvoorbeeld wasbeurten of lichte krassen, eenvoudigweg verdwijnt.


3. Verbeterde Uitstraling met XPEL Fusion Keramische Coating Naast bescherming draagt de XPEL Fusion keramische coating bij aan de esthetiek van je wagen. Deze coating zorgt voor een diepe glans en verrijkt de kleur van de lak. Het resulteert in een opvallende afwerking die hoofden doet draaien.


4. Makkelijk in Onderhoud Beide producten zorgen ervoor dat je auto makkelijker schoon te houden is. Vuil en water glijden gemakkelijker van de oppervlakte af, waardoor de noodzaak voor frequente wasbeurten afneemt. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat je wagen langer schoon blijft.


5. Lange Levensduur en Duurzaamheid De XPEL producten zijn ontworpen om lang mee te gaan. Dit betekent dat je niet voortdurend opnieuw hoeft te investeren in lakbescherming. De duurzaamheid van onze producten waarborgt dat je auto langdurig beschermd blijft tegen de elementen.


6. Waardebehoud van je Auto Een goed onderhouden auto met een perfecte lak staat gelijk aan een hogere wederverkoopwaarde. Door te investeren in XPEL lakbeschermingsfolie en keramische coating, help je de waarde van je auto te behouden.


Bij BC Signature streven we ernaar om je auto niet alleen te beschermen maar ook om zijn schoonheid te accentueren. Met de XPEL lakbeschermingsfolie en Fusion keramische coating kies je voor een superieure bescherming en uitstraling. Wij staan klaar om je auto de zorg te geven die het verdient, zodat jij onbezorgd kunt genieten van elke rit.

Voor meer informatie of persoonlijk advies, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Samen zorgen we ervoor dat je auto altijd in topconditie blijft.


Wil jij ook tot 690 euro besparen* op je verzekering? Gebruik onze online prijscalculator en vul kortingscode SALON24 in om meteen de beste prijs te ontvangen.


*Maximale korting van 690 euro incl btw geldigd op een volledige lakbescherming met XPEL folie en een XPEL Fusion Keramische coating. Actie geldig voor aanvragen tem 31/01/2024
Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page