top of page

Volkswagen Coca Cola of Volkswagen Amarok ?

Ook Coca Cola is klaar voor de zomer !

Het team van bcsignature Mortstel heeft de volkswagen amarok van coca cola eens goed onder handen genomen. Zo installeerden zij een volledige customized print-wrap die volledig aansloot aan de huiskleur van coca cola. En er zo een echte beach promo car van maakten Dit zal zonder twijfel een echt eye-catcher worden !

Wilt u meer informatie over print-wraps of dergelijke projecten ? Of heeft u zelf een idee of design klaar. Aarzel dan niet en contacteer ons via onze contact page. Boek een afspraak en misschien rij jij binnekort wel buiten met je getransformeerde wagen !

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page