top of page

BMW 3 - Green Colorwrap


Onze klant was op zoek naar een kleur die zijn sportbak nog meer deed stralen, nog meer deed opvallen. Uiteindelijk koos hij voor dit felle groen. Nu heeft hij nog extra speciale en persoonlijke toets kunnen geven zijn aan sportieve wagen! Vraag nu hier uw offerte aan en geef ook een persoonlijke toets aan uw wagen!

Notre client était à la recherche d'une couleur qui faisait briller encore plus sa voiture. À la fin, il a choisi ce vert vif. Maintenant, il a été en mesure de donner une touche spéciale et personnelle à sa voiture sportive!

Demandez votre devis ici et donnez une touche personnelle à votre voiture!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page