Fiat 500 Abarth - Custom Design Tyremasters


Onze klant, Tyremasters, was op zoek naar een efficiënte manier van reclame maken en kwam zo uit bij carwraps. Het moest een design zijn dat paste met de stijl van het bedrijf. Uiteindelijk hebben we besloten het logo in het groot op de deur te plaatsen en te omringen met kleinere logo's op de rest van de wagen. Zo is de wagen stijlvol, opvallend én herkenbaar. Wil jij ook een reclamewagen voor jouw voertuig? Vraag dan hier een offerte aan!

Notre client, Tyremasters, était à la recherche d'un moyen de publicité efficace. On a choisit pour un carwrap. Ce devait être un design qui correspondait au style de l'entreprise.

À la fin, nous avons décidé de placer le logo sur la porte et de l'entourer de plus petits logos sur le reste de la voiture. Cela rend la voiture élégante, frappante et reconnaissable.