top of page

Ferrari California - Avery Satin White

De Ferrari California werd voor het eerst gepresenteerd tijdens de Mondial de l'Automobile van 2008 in Parijs.

De California was de eerste Ferrari die geleverd werd met een metalen vouwdak. Een andere noviteit voor een Ferrari was de voorin geplaatste V8-motor. Het koetswerk en de carrosserie zijn volledig uit aluminium vervaardigd.

De California is uitgerust met de 4.3L V8 uit de F430. Het is de eerste keer dat Ferrari de krachtbron koppelt aan een zeven versnellingen tellende versnellingsbak met een dubbele koppeling. Voor het schakelen kan worden gekozen tussen een automatische stand of handmatig schakelen met behulp van schakelflippers achter het stuur.

De eigenaar van deze prachtwagen wilde zijn oorspronkelijke kleur veranderen in een meer opvallende kleur en koos daarom voor Avery Satin White. De kleur zorgt dat de Ferrari meer opvalt zonder aan stijl en charme te verliezen.

Wil u zelf uw wagen van kleur veranderen? Vraag dan nu uw offerte, vrijblijvend, hier aan!

La Ferrari California est une voiture décapotable 2 portes, elle est présentée au Mondial de l'automobile de Paris de 2008 et produite de 2009 à 2017. Elle est équipée d'un Moteur V8 à 90° d'une cylindrée de 4,3 litres, à injection directe, développant 460 chevaux.

Le propriétaire de cette belle voiture voulait changer sa couleur d'origine pour une couleur plus frappante et a donc choisi Avery Satin White. La couleur rend la Ferrari plus visible sans perdre de style et de charme.

Voulez-vous changer votre voiture vous-même? Demandez maintenant votre devis, sans engagement, ici!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page