Xpel groeit mee! Xpel grandit aussi!

Voor zij die Xpel nog niet kennen, ze zijn leverancier van een doorschijnende film die uw wagen beschermt tegen krassen als gevolg van steenslag, vandalisme etc. dit noemen we ppf ofwel paint protection films. Voor een meer uitgebreidere info over ppf en een voorbeeld filmpje klik hier.

Wij werken al jaren samen met Xpel en het is fijn om te zien dat ook zij beginnen te groeien hier in Europa. Daarom vonden ze het bij Xpel tijd om te verhuizen naar een groter en mooier hoofd kantoor. Het Europese hoofdkantoor kan nu gevonden worden in het Nederlandse Tilburg.

Omdat te vieren nodigde Xpel op vrijdag de beste verdelers van hun product uit, voor een rondleiding op het nieuwe hoofdkantoor. En wij waren er (uiteraard) bij.

Bekijk hieronder een paar leuke sfeerbeelden. Bestel nu ook jouw ppf en bescherm je wagen tegen de schade die kan ontstaan door dagelijks gebruik, steenslag etc.