New Porsche Panamera Wraps!

De nieuwe Porsche Panamera trekt de stijlvolle, sportieve stijl van Porsche gewoon door. Zowel de Turismo als de standaard Panamera beschikken over de nieuwste technieken en zullen ongetwijfeld gegeerd wild zijn voor elke autoliefhebber!

Geef je nieuwe Panamera nu nog meer stijl door hem een unieke carwrap te geven.

Of u nu kiest voor een opvallende Galaxy, Camo look of eenvoudig Red Mat. U vraagt het wij plakken het. De enigste limiet van jouw wrap is jouw verbeelding!

La nouvelle Porsche Panamera hérite du style élégant et sportif de Porsche. La Turismo et la Panamera standard intègrent les nouvelles techniques et seront sans doute recherchées par tous les passionnés de voitures!

Donnez encore plus de style à votre nouvelle Panamera en lui donnant un carwrap unique.