Black Friday Carwrap Special


Black Friday Carwrap Special

Black Friday is de absolute topdag voor koopjes in de states, en is helemaal overgewaaid naar België. Shoppen doe je natuurlijk in stijl, maar er zijn zoveel verschillende types zwart verkrijgbaar in wrapping, vandaar een overzicht van de mogelijkheden.

Gloss Metallic Black (Avery /3M)

BMW M6 Avery Gloss Metallic Black Carwrap

Aanleunend bij de autofabrikant verkrijgbare metallic zwarte kleuren hebben zowel Avery als 3M een Metallic zwarte kleur in het gamma. De metallic deeltjes hebben bij Avery een lichte gouden schijn, bij 3M eerder zilver. Een tijdloze look.

Matte Black (Avery /3M)

Mercedes E-Cabrio mat zwarte carwrap

De start van de hele carwrapping hype. Het aantal mat zwart gewrapte auto's is niet meer te tellen. Superstoere, rauwe look, die de lijnen van het koetswerk laten uitkomen, zonder storende reflecties.

Satin Black (Avery / 3M)

BMW i8 Dimitri Vegas Satin Black

De ultieme Batman look. Zo koos ook Dimitri Vegas voor Satin Black op z'n BMW i8.

Satijn zwart is dieper zwart dan mat, en laat het licht nog iets meer spelen op de vormen van het koetswerk.

Brushed Black (Avery/3M)