Black Friday Carwrap Special


Black Friday is de absolute topdag voor koopjes in de states, en is helemaal overgewaaid naar België. Shoppen doe je natuurlijk in stijl, maar er zijn zoveel verschillende types zwart verkrijgbaar in wrapping, vandaar een overzicht van de mogelijkheden.

Gloss Metallic Black (Avery /3M)

Aanleunend bij de autofabrikant verkrijgbare metallic zwarte kleuren hebben zowel Avery als 3M een Metallic zwarte kleur in het gamma. De metallic deeltjes hebben bij Avery een lichte gouden schijn, bij 3M eerder zilver. Een tijdloze look.

Matte Black (Avery /3M)

De start van de hele carwrapping hype. Het aantal mat zwart gewrapte auto's is niet meer te tellen. Superstoere, rauwe look, die de lijnen van het koetswerk laten uitkomen, zonder storende reflecties.

Satin Black (Avery / 3M)

De ultieme Batman look. Zo koos ook Dimitri Vegas voor Satin Black op z'n BMW i8.

Satijn zwart is dieper zwart dan mat, en laat het licht nog iets meer spelen op de vormen van het koetswerk.

Brushed Black (Avery/3M)

De geborstelde 3D structuur geeft een unieke look aan elke wagen. Brushed Black zorgt voor een echte eyecatcher met een hoge aaibaarheidsfactor. Geen aanrader voor heel afgeronde voertuigen. (Beetle, Porsche,...)

Diamond Black (MacTac)

Ready for Bling? Diamondblack is een gestructureerde folie met allemaal glinsters in verwerkt. Het lijkt wel op griptape van een skateboard, maar dan met een zachte feel.

Letterlijk een schitterend effect in de zon.

Satin Silky Black (Avery)

Een van de toppers van 2018, de gelimiteerde reeks Satin Silky Black van Avery combineerd een parelmoer schijn in zwart, voor een super luxueuze uitstraling.

Gloss Ember Black (3M)

Prachtige metallic effecten in deze Ember Black folie. Rood en goud metallic gecombineerd op een zwarte achtergrond, geeft een subliem effect in de zon.

Gloss Midnight Blue (3M)

Zeer dicht aanleunend bij het BMW "CarbonSchwartz" is dit Gloss Midnight Blue van 3M. Op het eerste zicht is de auto zwart, maar in de zon komt er een diepe blauwe tint tevoorschijn

Black Cheetah (APA)

Een luipaardpatroon met zwarte achtergrond. Super stylish en een echte showstopper.

Black Chrome (Avery)

De donkere variant van het populaire Chrome geeft een complete spiegel look, met een donkere tint. Hierdoor neemt het verblindend effect in de zon en s'avonds af, en wordt dit gemakkelijker toegelaten op de openbare weg.

Protect your Black (XPEL)

Ben je tevreden met je huidige zwarte wagen? Laat hem dan zeker beschermen.

Zwart is zeer krasgevoelig, en moeilijk te onderhouden. Als autoliefhebber heb je natuurlijk niets liever dan dat je 4 wieler glanst als een spiegel. De lakbeschermingsfolies uit ons gamma zorgen ervoor dat krassen en waskringen vanzelf weer verdwijnen, en steenslag geen kans krijgt. Hou je auto als nieuw, laat je lak beschermen.

Heb je je keuze gevonden?

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte!

Of kom vrijdag 23 november langs in een van onze shops om te genieten van 21% korting op zwarte wraps. Wij zijn uitzonderlijk geopend tot 22u!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 BY SIGNATURE BVBA. BTW NR BE 0598.688.354