top of page

Rolls Royce Phantom White


Deze Rolls Royce Phantom rolde als een zwarte van de band, maar de eindklant wenste een wit exemplaar. Daar zwarte Phantoms in naverkoop populairder zijn was het uiterst belangrijk om deze terug naar originele staat te kunnen converteren. Carwrapping was dus de beste oplossing. Er werd gekozen voor een glanzend witte wrap die de Phantom een zeer klassevolle uitstraling geeft. Nadien kan de wrap zonder lakschade of lijmresten verwijderd worden zodat een maximale herverkoopwaarde gegarandeerd is.

Ook graag een andere kleur op uw wagen? Contacteer ons voor een offerte.

Cette Rolls Royce Phantom est née noir, mais le client souhaite un blanche. Car les Phantoms noires sont plus populaires en revente, il etait important te pouvoir remettre la voiture en etat original. Un covering etait donc la meilleure solution. On a opté pour un covering blanc brillant qui donne la Phantom un look classe. Le covering est amovible a tout instant sans residu de colle ou degas de peinture, ce qui garanti la valeur de revente.

Vous souhaitez un autre couleur sur votre voiture?

Contactez-nous pour un offre.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags