top of page

Bentley Bentayga BCS Shield

De splinternieuwe Bentley Bentayga is een parel van een SUV. Met z'n nieuwe W12 krachtbron spurt hij van 0-100 in 4.1 seconde, bliksemsnel dus terwijl de inzittenden baden in absolute luxe. Bentley staat ook bekend om zijn diepe glans in de lak, die meermaals gepolierd wordt voor hij bij de eindklant terecht komt. Dit exemplaar is het testexemplaar voor de pers, en er werd besloten om onze gloednieuwe BCS Shield folie meteen uitvoerig te testen. Perswagens worden meestal tot het uiterste gedreven, een ideale roadtest dus voor ons revolutionaire lakbescherming. Door z'n supertransparante coating laag is de folie werkelijk onzichtbaar, en is de gehele wagen nu beschermd tegen steenslag en krassen. BCS Shield beschermfolie is ook zelfhelend, waardoor krassen vanzelf weer verdwijnen bij warmte.

Twijfel niet langer en bescherm uw wagen vandaag nog.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

La toute nouvelle Bentley Bentayga et une vraie perle. Avec son moteur W12 elle fait 0-100km en a peine 4.1 secondes, une incroyable prestation pour un SUV et cela pendant que les occupants baignent dans le luxe. Etant une voiture de test pour la presse, le choix a été fait de tester notre nouvelle protection BCS Shield. Vu que les voiture de presse sont souvent poussé a l'extreme, ce test en ideal pour notre film protecteur revolutionaire. Comme il est supertransparant, le film reste invisible et protège la voiture entiere contre les pierres et les griffes. BCS Shield est aussi auto-guerissant, les griffes disparaissent donc a la chaleur.

N'hesitez plus et protégez votre voiture au plus vite.

Contactez-nous pour une offre.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page