top of page

White Gold - McLaren MP4-12C

Een McLaren is per definitie een eyecatcher, en toen we op zoek gingen naar een unieke kleur voor dez MP4-12C moest het dan ook iets exclusiefs worden. Omdat wit maar gewoon wit is werd gekozen voor iets uit het allernieuwste kleurengamma van 3M.

Deze witte folie met een schitterende gouden metallic kleur is nog niet algemeen verkrijgbaar, maar kon toch door ons bemachtigd worden. Het eindresultaat is een superklassevolle witte kleur met een diepe metallic die in de zon een prachtig diepe glans geeft. Voor ons gaat deze alvast in de top 5 van hitkleuren voor 2016!

Ook graag een exclusieve look op uw wagen?

Une McLaren est par definition une voiture exclusive, et quand nos sommes allé a la recherche d'une nouvelle couleur, il faillait quelque chose d'unique. Parce que du blanc normale n'etait pas assez klasse, nous avons choisi une couleur de la toute nouvelle gamme de 3M. Ce vinyl blanc avec un mettallic doré magnifique n'est pas encore disponible partout, mais nous avons quand même pu le proquerer. Le resultat final est un blanc klasse avec un metallisé profond qui rayonne literallement au soleil. Pour nous c'est une couleur top 5 pour 2016!

Un look exclusif sur votre bolide?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page