top of page

XPEL Lakbehandeling voor de Porsche 911 Dakar

Hey Porsche liefhebbers,


We zijn verheugd om te delen dat we onlangs een Porsche 911 Dakar hebben voorzien van onze hoogwaardige XPEL lakbescherming bij BC Signature. Lees verder om te ontdekken hoe we deze iconische wagen hebben beschermd en laten schitteren op de weg.


XPEL Ultimate Plus Folie: Onzichtbare Bescherming op Maat

Bij BC Signature begrijpen we het belang van het beschermen van je investering, daarom hebben we de volledige XPEL Ultimate Plus folie aangebracht over de snuit van de Porsche 911 Dakar. Deze folie biedt een onzichtbare maar effectieve beschermingslaag tegen steenslag, krassen en andere schade, zodat jouw Porsche er altijd als nieuw uitziet.


XPEL Fusion Keramische Coating: Duurzame Glans en Bescherming

Om de bescherming van de XPEL folie te verbeteren en een langdurige glans toe te voegen, hebben we de XPEL Fusion Keramische Coating aangebracht. Deze coating zorgt niet alleen voor een diepe glans, maar beschermt ook tegen schadelijke elementen zoals UV-straling en verontreinigingen, waardoor jouw Porsche 911 Dakar zijn showroomglans behoudt.


Jouw Porsche, Onze Zorg

Bij BC Signature delen we jouw passie voor Porsche, en dat zie je terug in onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. Ons ervaren team heeft niet alleen gezorgd voor de bescherming van je Porsche, maar heeft er ook voor gezorgd dat deze wagen altijd klaar is om indruk te maken op de weg.

Wil je zelf de bescherming en glans van je Porsche 911 Dakar ervaren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.


Op naar vele veilige en glanzende kilometers,


Het BC Signature TeamComments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page