top of page

Van Sneeuwwitje naar Stirling Moss. - Porsche Taycan British Racing Green

Porsche Taycan Cross Turismo British Racing Green wrap

Het was een gewone dag bij BC Signature, of zo leek het toch, tot een Porsche Taycan Cross Turismo besloot dat het genoeg had van zijn leven als muurbloempje. "Wit is mooi," mompelde hij in de spiegel, "maar is het avontuurlijk? Zegt het 'hier ben ik, wereld!'?" Nee, dat deed het niet. En dus, met een beetje hulp van zijn vrienden bij BC Signature, besloot deze elektrische ridder op vier wielen dat het tijd was voor een verandering. Een groene verandering.


Waarom groen, vraag je? Wel, niet zomaar enig groen. We hebben het over British Racing Green van PWF, een kleur zo rijk en diep dat zelfs de meest verstokte autoliefhebbers er even stil van worden. Maar laten we niet te ernstig worden; onze Taycan Cross Turismo heeft tenslotte een gevoel voor humor.
Het proces begon met het zorgvuldig verwijderen van de witte 'jas' die hij zo lang had gedragen. Stukje voor stukje onthulde hij zijn ware zelf aan de wereld. Maar, zoals bij elke goede metamorfose, ging dit niet zonder een paar grappen. "Kijk uit, ik ben naakt!" kon je hem bijna horen roepen, terwijl de laatste stukjes wit plaatsmaakten voor zijn nieuwe groene glorie.

De keuze voor British Racing Green was geen toeval. "Ik wilde iets dat snelheid en klasse uitstraalt, maar met een vleugje ondeugendheid," fluisterde hij ons toe. En waar vind je dat beter dan in een kleur die al decennia lang synoniem staat voor snelheid, elegantie en een beetje Britse flair?


Terwijl onze Taycan Cross Turismo langzaam maar zeker zijn nieuwe kleed aantrok, kon je de opwinding voelen. Elke vouw, elke curve van zijn lichaam werd zorgvuldig bedekt met de nieuwe wrap, alsof hij voor het eerst gekleed werd voor het bal. "Zal ik dansen of gewoon nonchalant tegen de muur leunen?" grapte hij, volledig bewust van zijn toenemende aantrekkingskracht.

De transformatie was compleet, en daar stond hij dan: niet langer het witte muurbloempje, maar een stralend middelpunt in British Racing Green. Klaar om de wereld te veroveren, of op zijn minst een paar hoofden te doen draaien.


"Ik voel me als een nieuwe auto," zei hij, terwijl hij zijn reflectie bewonderde. En in zekere zin was hij dat ook. Met een nieuwe kleur en een hernieuwd gevoel van zelf, was onze Porsche Taycan Cross Turismo klaar om de wegen onveilig te maken - maar dan wel op een uiterst stijlvolle manier.

Dus de volgende keer dat je een British Racing Green Taycan Cross Turismo ziet voorbijzoemen, zwaai dan even. Het zou zomaar kunnen dat hij je herkent en een ondeugende knipoog teruggeeft. Immers, achter dat groene exterieur klopt het hart van een grapjas, klaar om de wereld te veroveren, één groen paneel tegelijk.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page