top of page

Top 3 Wrapkleuren van het laatste jaar. (en wat heeft 2024 in petto?)

2023 is rond en ondertussen zijn de cijfers ook geanalyseerd. Met meer dan 400 wraps en 2,2 KILOMETER wrapfolie en 2,5 KM XPEL folie gekleefd was dit alvast het drukste jaar tot nu toe.

Het leuke aan deze cijfers is dat we ook meteen trends kunnen meegeven.


Onze top 3 van meest gekozen wraps:


PWF - Matte Smaragd Green

We moeten de eerste wagen nog tegenkomen die er niet super goed uit ziet in Matte Smaragd Groen. Satijn donkergroen met een subtiele metallic, het is makkelijk te begrijpen waarom deze kleur onze absolute nummer 1 was vorig jaar.


Porsche Taycan Matte Smaragd Green Carwrap

XPEL - Stealth Paint Protection

Een duidelijke trend is XPEL Stealth satijn PPF op de originele koetswerk kleur.

Hiermee vorm je elke glanzende kleur om in een stijlvolle satijne finish, met zelfheling en een uitzonderlijke goede steenslagbescherming.


BMW X5 XPEL Stealth satin black carwrap PPF


Flip Color of the year: Fuzed Black Opalus

In de reeks kleuren met speciale effecten is Black Opalus de absolute topper. In Fuzed met XPEL Ultimate Plus is de glans astronomisch, en het colorshifting wordt geboost met een verbluffend resultaat.


Jaguar XF Fuzed Black OpalusSpeciale vermelding: PWF Matte Obsidian Black.

Matte black is back! Met Obsidian combineer je ultiem zwart met een satijne finish. Tijdloze klasse dit.BMW i4 carwrap PWF Obsidian BlackOnze Prognose voor 2024:

PWF Olea Green wint aan populariteit, en algemeen blijft de vraag naar groentinten stijgen.

XPEL Stealth op individual of andere op maat gemaakte kleuren om het comfort van lakbescherming te combineren met een unieke, gepersonaliseerde look.

Flexishield Colorchange PPF kleuren met echte autolak hars voor een ongekende glans zonder orangepeel (appelsienafwerking), zelfheling en steenslag bescherming. Ideaal voor kleurveranderingen die een groot contrast geven met de originele kleur.


Benieuwd naar hoe je wagen er zou uitzien in een van deze kleuren? Kom langs in onze showroom voor kleurstalen en/of een digitale rendering van je wagen in je droomwrap op onze ZENO 3D virtual showroom, of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page