top of page

Tesla Model Y: Stijlvol Beschermd

Hey Tesla-enthousiastelingen,


Bij BC Signature hebben we onlangs een Tesla Model Y mogen verwelkomen, en we zijn verheugd om jullie alles te vertellen over de uitgebreide lakbescherming die we hebben toegepast op deze elektrische krachtpatser. Neem even de tijd om te ontdekken hoe we jouw Tesla in topconditie houden met onze hoogwaardige behandelingen.


XPEL Stealth Folie: Onzichtbare Bescherming met een Matte Touch

Jouw Tesla Model Y verdient de beste bescherming, zonder concessies te doen aan stijl. Daarom hebben we de XPEL Stealth folie toegepast. Deze matte beschermingslaag beschermt tegen steenslag en andere dagelijkse uitdagingen, terwijl het de unieke uitstraling van je Tesla behoudt.


XPEL Fusion Keramische Coating: Duurzame Glans en Bescherming

Om de XPEL Stealth folie extra te beschermen en de glans te optimaliseren, hebben we de XPEL Fusion Keramische Coating toegevoegd. Dit zorgt niet alleen voor een duurzame glans, maar beschermt ook tegen schadelijke elementen zoals UV-stralen en verontreinigingen.XPEL Glass Coating: Helder Zicht, Altijd

Goed zicht is cruciaal, en daarom hebben we alle glaspartijen van de Tesla Model Y behandeld met XPEL Glass Coating. Minder tijd besteden aan het reinigen van ramen betekent meer tijd om volop te genieten van de rijervaring, met altijd kristalhelder zicht.


XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating: Velgen en Remklauwen als Nieuw

De algehele uitstraling van je Tesla wordt compleet met perfect onderhouden velgen en remklauwen. Met XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating beschermen we niet alleen tegen remstof en vuil, maar voegen we ook een subtiele glans toe aan de velgen, waardoor ze er altijd als nieuw uitzien.


FlexiShield Sunflower en Carbon PPF Motorkap: Detailgerichte Bescherming

Om de gele delen van de wagen te beschermen, hebben we FlexiShield Sunflower toegepast. Dit zorgt niet alleen voor bescherming tegen de elementen, maar behoudt ook de levendigheid van de kleur. Daarnaast hebben we een carbon paint protection film (PPF) aangebracht op de motorkap, wat niet alleen extra bescherming biedt maar ook een sportieve uitstraling toevoegt.


Bij BC Signature gaan we niet alleen voor bescherming; we gaan voor een totaalervaring die past bij jouw liefde voor auto's. Wil je meer weten over hoe we jouw Tesla Model Y kunnen voorzien van deze hoogwaardige lakbehandeling? Neem gerust contact met ons op.


Op naar vele veilige en stijlvolle kilometers,


Het BC Signature Team
Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page