top of page

Tesla Model S with a Matt Trenton Blue wrap from Platinum Wrapping Films

De Tesla Model S is een elektrische luxesedan die sinds zijn introductie in 2012 de autowereld heeft veroverd. Met zijn slanke en aerodynamische design, geavanceerde technologie en indrukwekkende prestaties is de Model S een favoriet geworden bij zowel milieubewuste bestuurders als technologieliefhebbers. En als het gaat om het aanpassen van een Tesla Model S, zijn er weinig opties die meer opvallen dan een Matt Trenton Blue wrap van Platinum Wrapping Films.


De Matt Trenton Blue wrap is een unieke en opvallende kleur die een vleugje verfijning en elegantie toevoegt aan het toch al indrukwekkende design van de Model S. De kleur heeft een diepe, rijke tint die glinstert en licht reflecteert op een manier die zowel subtiel als gedurfd is. Het is een kleur die de aandacht trekt en overal de aandacht trekt.


Een van de voordelen van het wrappen van een Tesla Model S met een matte Trenton Blue wrap van Platinum Wrapping Films is dat het niet alleen de esthetische aantrekkingskracht van de auto vergroot, maar ook de originele lak van het voertuig beschermt. De wrap is gemaakt van een hoogwaardig vinylmateriaal dat duurzaam is en bestand tegen krassen, schilfers en andere vormen van schade die bij dagelijks gebruik kunnen ontstaan. Dit betekent dat de lak van de auto beschermd wordt tegen de elementen en slijtage, zodat hij jarenlang in perfecte staat blijft.


Naast de prachtige kleur en beschermende kwaliteiten biedt de matte Trenton Blue wrap van Platinum Wrapping Films nog een aantal andere voordelen voor Tesla Model S-eigenaars. De wrap is gemakkelijk te installeren en kan binnen enkele uren op de buitenkant van de auto worden aangebracht, zodat bestuurders snel en gemakkelijk het uiterlijk van hun voertuig kunnen veranderen. Het vinyl materiaal is ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, het vereist slechts een simpele wasbeurt en een droogbeurt om het er op zijn best uit te laten zien.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page