top of page

Tesla Model 3 Highland Transformatie

Hey Tesla-fans,


We zijn verheugd om je mee te nemen achter de schermen van onze recente carwrap-metamorfose bij BC Signature, waar we een Tesla Model 3 Highland hebben voorzien van een opvallende PWF Olea Green wrap. Lees verder om te ontdekken hoe we deze elektrische wagen niet alleen van een nieuwe look hebben voorzien, maar ook hebben beschermd met hoogwaardige XPEL-coatings.


PWF Olea Green Carwrap: Jouw Tesla, Jouw Stijl

Bij BC Signature draait alles om het verwezenlijken van jouw visie, en dat hebben we zeker gedaan met de volledige PWF Olea Green carwrap op de buitenzijde van de Tesla Model 3 Highland. Deze levendige kleur geeft niet alleen een frisse uitstraling, maar beschermt ook het oorspronkelijke lakwerk eronder.


XPEL Fusion Keramische Coating: Glans en Bescherming in Één

Om de PWF wrap te beschermen en extra glans toe te voegen, hebben we de XPEL Fusion Keramische Coating toegepast. Deze coating biedt niet alleen een duurzame glans, maar beschermt ook tegen schadelijke elementen zoals UV-straling, vogelpoep en insecten.XPEL Glass Coating: Helder Zicht, Altijd

Goed zicht is cruciaal, en daarom hebben we alle glaspartijen van de Tesla Model 3 Highland behandeld met XPEL Glass Coating. Minder tijd besteden aan het reinigen van ramen betekent meer tijd om volop te genieten van de rijervaring, met altijd kristalhelder zicht.

XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating: Velgen en Remklauwen als Nieuw

De finishing touch? XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating op de velgen en remklauwen. Deze coating beschermt niet alleen tegen remstof en vuil, maar voegt ook een subtiele glans toe, waardoor je Tesla Model 3 Highland altijd klaar is om de show te stelen.


Wil je zelf een unieke touch aan jouw Tesla geven of meer weten over onze carwrap en lakbeschermingsdiensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.


Op naar vele elektrische avonturen,


Het BC Signature TeamComments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page