top of page

Stralende Bescherming: De Tesla Model X Plaid Upgrade met XPEL Lakbescherming

Hey Tesla-fans,

We hebben weer een Tesla Model X Plaid onder handen gehad bij BC Signature, en we kunnen niet wachten om te delen hoe we deze indrukwekkende wagen naar een hoger niveau hebben getild met onze hoogwaardige XPEL lakbescherming.


XPEL Ultimate Plus Folie: Onzichtbare Bescherming met Klasse

Jouw Tesla Model X Plaid verdient de beste bescherming, en dat begint met de XPEL Ultimate Plus folie. We hebben de snuit en deuren van de auto bekleed met deze transparante laag die als een onzichtbaar schild fungeert, waardoor steenslag en andere wegdebris geen kans krijgen om je lak te beschadigen.


XPEL Fusion Keramische Coating: Duurzame Glans voor de Langere Termijn

Om de glans van je Tesla nog verder te verbeteren en tegelijkertijd de XPEL folie te beschermen, hebben we de XPEL Fusion Keramische Coating toegevoegd. Dit zorgt niet alleen voor een duurzame glans, maar biedt ook bescherming tegen schadelijke elementen zoals UV-stralen en verontreinigingen. Een win-win voor jouw Tesla Model X Plaid.


XPEL Glass Coating: Helder Zicht, Altijd

Goed zicht is cruciaal, daarom hebben we alle glaspartijen behandeld met XPEL Glass Coating. Dit minimaliseert niet alleen de tijd die je besteedt aan het reinigen van je ramen, maar zorgt er ook voor dat je altijd een kristalhelder zicht hebt, ongeacht de weersomstandigheden.


XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating: De Finishing Touch

Om het plaatje compleet te maken, hebben we ook de velgen en remklauwen niet overgeslagen. Met XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating beschermen we niet alleen tegen remstof en vuil, maar voegen we ook een subtiele glans toe aan de velgen, waardoor ze er altijd als nieuw uitzien.

Bij BC Signature geloven we niet alleen in bescherming; we geloven in het verbeteren van jouw rijervaring. Wil je meer weten over hoe we jouw Tesla Model X Plaid kunnen upgraden met onze XPEL lakbescherming? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.


Tot snel op de weg!


Het BC Signature TeamCommentaires


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page