top of page

Porsche Taycan Sport Turismo GTS wrapped in Dead Matt Black


De Porsche Taycan Sport Turismo GTS is een prachtige auto met een sportieve uitstraling. Het is een auto die zowel snelheid als luxe combineert. Maar hoe maak je deze auto nog indrukwekkender? Door hem te voorzien van een 3M Dead Matt Black wrap!


De 3M Dead Matt Black wrap is een wrap die speciaal ontworpen is voor auto's. Deze wrap is gemaakt van hoogwaardig vinyl en is speciaal ontworpen om de oorspronkelijke kleur van de auto te veranderen. De wrap is gemakkelijk aan te brengen en kan zonder problemen worden verwijderd zonder de lak van de auto aan te tasten.


De 3M Dead Matt Black wrap geeft de Porsche Taycan Sport Turismo GTS een stoere, sportieve uitstraling. De matte afwerking zorgt ervoor dat de auto er uniek uitziet en dat hij opvalt tussen de andere auto's op de weg. De wrap is ook beschermend voor de lak van de auto, waardoor deze in perfecte staat blijft.


Bovenop de wrap hebben we ook en ceramische coating aangebracht. Hierdoor is de matte wrap water en vuil afstotend en blijft de wrap er altijd als nieuw uitzien.


Al met al is de 3M Dead Matt Black wrap een geweldige manier om de Porsche Taycan Sport Turismo GTS een unieke, sportieve uitstraling te geven. De wrap is gemakkelijk aan te brengen, onderhoudsvriendelijk en beschermt de lak van de auto. Als je op zoek bent naar een manier om je auto op te vallen, dan is de 3M Dead Matt Black wrap een geweldige keuze.

Yorumlar

Yorumlar Yüklenemedi
Teknik bir sorun oluştu. Yeniden bağlanmayı veya sayfayı yenilemeyi deneyin.
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page