top of page

Mercedes GT63s AMG with a full XPEL STEALTH PPF

De Mercedes GT63s AMG is een beest van een auto en biedt een ongeëvenaarde rijervaring die stijl, prestaties en comfort combineert. Met zijn strakke lijnen, krachtige motor en geavanceerde technologie is deze auto een waar meesterwerk van techniek. En in combinatie met een volledige XPEL STEALTH beschermings wrap wordt hij nog indrukwekkender, zodat hij jarenlang in onberispelijke staat blijft.


De Mercedes GT63s AMG is een high-performance auto die is ontworpen om een spannende rijervaring te bieden. Zijn 4,0-liter V8-motor levert maar liefst 630 pk en 664 lb-ft koppel en is daarmee een van de krachtigste auto's op de weg. Met een topsnelheid van 196 mph en een tijd van 0-100 mph van slechts 3,1 seconden is deze auto niet voor doetjes.


Maar bij de Mercedes GT63 AMG draait het niet alleen om prestaties. Hij heeft ook een slanke en stijlvolle buitenkant die overal de aandacht trekt. De lange, laaggeplaatste carrosserie van de auto wordt geaccentueerd door de fraaie lijnen en de agressieve houding, waardoor het lijkt alsof hij op elk moment kan toeslaan. En met de kenmerkende AMG-grille, vier uitlaatpijpen en koolstofvezelaccenten is het duidelijk dat het deze auto menens is.


Met grote kracht komt natuurlijk ook grote verantwoordelijkheid en dat is waar de XPEL STEALTH beschermingsfolie om de hoek komt kijken. Deze wrap is ontworpen om de buitenkant van de auto te beschermen tegen krassen, chips en andere vormen van schade, zodat hij er jarenlang als nieuw uit blijft zien.
コメント


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page