top of page

Mercedes G63 AMG totally protected with XPEL ULTIMATE PLUS

XPEL ULTIMATE PLUS is een zelfherstellende lakbeschermingsfolie die ontworpen is om de lak van de auto te beschermen tegen krassen, steenslag en andere schade. De folie is gemaakt van een helder polyurethaan materiaal dat wordt aangebracht op de buitenkant van de auto, waardoor een barrière ontstaat die bestand is tegen verschillende omgevingsfactoren.


Wanneer een Mercedes G63 AMG wordt beschermd met XPEL ULTIMATE PLUS, wordt de folie aangebracht op de voorkant van de auto, inclusief de motorkap, spatborden en bumper, evenals op de zijspiegels, koplampen en andere gebieden met een hoge impact. Dit zorgt voor een beschermingslaag die het uiterlijk van de auto en de doorverkoopwaarde na verloop van tijd helpt te behouden.


Naast de beschermende eigenschappen heeft XPEL ULTIMATE PLUS een zelfherstellend vermogen waardoor het kleine krasjes kan herstellen. Bij blootstelling aan hitte reageren de moleculen van de topcoat om het oppervlak weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen, waardoor de glanzende afwerking van de auto behouden blijft.


Al met al is XPEL ULTIMATE PLUS een uitstekende investering voor Mercedes G63 AMG-bezitters die hun auto er op zijn best uit willen laten zien, terwijl hij tegelijkertijd zijn hoge prestaties behoudt. Met zijn duurzame en zelfherstellende eigenschappen biedt de folie langdurige bescherming tegen schade door de elementen, straatvuil en andere gevaren.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page