top of page

Mercedes EQS in Topvorm

Hey Mercedes liefhebbers,


We zijn verheugd om jullie een kijkje te geven achter de schermen van ons recente project met de Mercedes EQS. Bij BC Signature hebben we niet alleen een auto beschermd; we hebben een statement gemaakt. Lees verder om te ontdekken hoe we deze luxe wagen hebben voorzien van onze hoogwaardige lakbescherming.


XPEL Ultimate Plus Folie: Onzichtbare Bescherming, Zichtbare Glans

Jouw Mercedes EQS verdient de beste bescherming, en daarom hebben we gekozen voor de volledige XPEL Ultimate Plus folie. Deze onzichtbare beschermlaag houdt steenslag en andere schade op afstand, terwijl de originele glans van je Mercedes behouden blijft.


XPEL Fusion Keramische Coating: Duurzame Glans en Extra Bescherming

Om de glans van de XPEL Ultimate Plus folie te optimaliseren en extra bescherming toe te voegen, hebben we de XPEL Fusion Keramische Coating aangebracht. Deze coating biedt niet alleen een duurzame glans, maar beschermt ook tegen schadelijke elementen zoals UV-straling en verontreinigingen.


XPEL Glass Coating: Kristalhelder Zicht, Altijd

Goed zicht is cruciaal, en daarom hebben we alle glaspartijen van de Mercedes EQS behandeld met XPEL Glass Coating. Minder tijd besteden aan het reinigen van ramen betekent meer tijd om volop te genieten van de rijervaring, met altijd kristalhelder zicht.


XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating: Velgen en Remklauwen als Nieuw

De algehele uitstraling van je Mercedes EQS wordt compleet met perfect onderhouden velgen en remklauwen. Met XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating beschermen we niet alleen tegen remstof en vuil, maar voegen we ook een subtiele glans toe aan de velgen, waardoor ze er altijd als nieuw uitzien.


Bij BC Signature gaan we verder dan bescherming; we gaan voor een totaalervaring die past bij jouw liefde voor auto's. Wil je meer weten over hoe we jouw Mercedes EQS kunnen voorzien van deze hoogwaardige lakbehandeling? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.


Op naar vele veilige en stijlvolle kilometers,


Het BC Signature Team
Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page