top of page

Matte Magie: Een Nieuw Hoofdstuk voor de BMW i4

Bij BC Signature houden we van uitdagingen en de BMW i4 was daarop geen uitzondering. We zijn verheugd om ons nieuwste project met jou te delen - een prachtige transformatie met een volledige wrap in PWF Matt Obsidian Black 2.0.Een Matte Meesterwerk: Het begon allemaal met de keuze voor PWF Matt Obsidian Black 2.0, een subtiele, maar krachtige kleur die perfect past bij de persoonlijkheid van de BMW i4. Onze toegewijde vakmensen gaven elke curve en lijn de aandacht die het verdiende, resulterend in een matte afwerking

die de strakke lijnen van de i4 benadrukt.


Bescherming tot in de Poriën: Een carwrap is niet alleen een stijlvolle toevoeging; het is ook een investering in de levensduur van je voertuig. Daarom pasten we niet alleen PWF Matt Obsidian Black 2.0 toe, maar gaven we de wrap ook een extra laag bescherming met XPEL Fusion Keramische coating. Dit verzekert niet alleen duurzaamheid maar behoudt ook die verse, net aangebrachte uitstraling.Helder Zicht, Rijplezier Vergroot: Het perfecte zicht is van essentieel belang. We pasten XPEL Glass Coating toe op alle glaspartijen van de BMW i4, waardoor niet alleen regenwater makkelijker afglijdt, maar ook de helderheid van het zicht wordt geoptimaliseerd.


Tot in de Details: Om de look helemaal af te maken, wilden we ook elk detail in de schijnwerpers zetten. Daarom pasten we XPEL Fusion Wheels & Calipers coating toe op de velgen en remklauwen. Een finishing touch die niet alleen een visuele impact heeft, maar ook helpt bij het behouden van die showroomglans.


Jouw Rit, Onze Toewijding: Bij BC Signature gaat het niet alleen om het leveren van een dienst; het gaat om het creëren van een ervaring. Met ons team van ervaren vakmensen streven we ernaar om jouw visie tot leven te brengen en tegelijkertijd de levensduur van je voertuig te vergroten.


Ontdek de BC Signature Ervaring: Benieuwd naar wat we voor jouw voertuig kunnen betekenen? Ontdek de BC Signature ervaring waar vakmanschap en bescherming samenkomen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden voor jouw auto.Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page