top of page

Lotus Emira Beschermd tot in de Perfectie

Hey autoliefhebbers,

Bij BC Signature hebben we onlangs de kans gehad om de nieuwste Lotus Emira onder handen te nemen, en we zijn razend enthousiast om je te vertellen over de uitgebreide lakbescherming die we hebben toegepast op deze elegante wagen.XPEL Ultimate Plus Folie: Onzichtbare Pantser voor Jouw Lotus

Jouw Lotus Emira verdient de beste bescherming, en daarom hebben we de volledige buitenkant gewikkeld in XPEL Ultimate Plus folie. Dit onzichtbare pantser biedt een robuuste verdediging tegen steenslag, insecten, en andere wegdebris, terwijl het de originele lak in perfecte staat houdt.


XPEL Fusion Keramische Coating: Duurzame Glans voor Langdurig Genot

Om de glans van je Lotus Emira te optimaliseren en tegelijkertijd de XPEL folie te beschermen, hebben we de XPEL Fusion Keramische Coating toegevoegd. Dit gaat verder dan alleen bescherming; het garandeert een duurzame glans die blijft stralen, zelfs na vele avontuurlijke ritten.XPEL Glass Coating: Kristalhelder Zicht, Altijd

Goed zicht is essentieel, daarom hebben we alle glaspartijen van de Lotus Emira behandeld met XPEL Glass Coating. Minder tijd besteden aan het reinigen van ramen betekent meer tijd om volop te genieten van het rijden, terwijl je geniet van kraakhelder zicht, ongeacht de omstandigheden.


XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating: Velgen als Nieuw, Altijd

De algehele uitstraling van je Lotus is pas compleet met perfect onderhouden velgen en remklauwen. Met XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating beschermen we niet alleen tegen remstof en vuil, maar voegen we ook een subtiele glans toe aan de velgen. Zo blijven ze er als nieuw uitzien, zelfs na vele kilometers op de weg.


Jouw Lotus Emira verdient alleen het beste, en bij BC Signature streven we ernaar om die verwachtingen te overtreffen. Wil je meer weten over hoe we jouw auto kunnen voorzien van deze hoogwaardige lakbehandeling? Neem gerust contact met ons op.


Op naar vele veilige en stijlvolle kilometers,


Het BC Signature TeamComments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page