top of page

Lotus Eletre Met 3M Dead Matte Black Wrap en XPEL Fusion Keramische CoatingBij BC Signature zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om auto's te transformeren in echte kunstwerken op wielen. Onlangs hadden we de eer om een van de allereerste Lotus Eletre-modellen in onze werkplaats te verwelkomen. Wat deze transformatie extra bijzonder maakte, was de keuze van de klant om de auto te wrappen in 3M Dead Matte Black en vervolgens te beschermen met de hoogwaardige XPEL Fusion Keramische Coating. In dit artikel nemen we je mee op deze opmerkelijke reis van een glanzend zwarte Lotus Eletre naar een duistere, matte schoonheid.


De Lotus Eletre vertegenwoordigt een nieuw tijdperk voor het iconische automerk. Als een van de eerste volledig elektrische modellen van Lotus, biedt de Eletre indrukwekkende prestaties, verpakt in een elegant en futuristisch ontwerp. Met zijn vloeiende lijnen en opvallende kenmerken combineert de Eletre perfectie en innovatie op vier wielen.


De Transformatie: Van glanzend zwart naar Dead Matte Black.

Toen de eigenaar van deze Lotus Eletre naar onze werkplaats kwam, had hij een duidelijke visie voor de transformatie van zijn voertuig. Hij wilde de auto omhullen in een opvallende, maar verfijnde matte zwarte afwerking. 3M Dead Matte Black folie bleek de perfecte keuze te zijn om deze visie tot leven te brengen.


Onze ervaren vakmensen gingen aan de slag en voerden de wrap met uiterste precisie uit. Het resultaat was adembenemend. De dode matte zwarte afwerking gaf de Lotus Eletre een unieke uitstraling die zowel elegant als onderscheidend was. De auto was nu klaar om de straten te domineren met zijn verbluffende aanwezigheid.


Bescherming op het Hoogste Niveau: XPEL Fusion Keramische Coating

Met de opvallende wrap voltooid, was het tijd om de auto te beschermen tegen de elementen. Hier kwam de XPEL Fusion Keramische Coating om de hoek kijken. Deze coating biedt niet alleen duurzame bescherming tegen krassen, steenslag en weersinvloeden, maar versterkt ook de diepte van de matte zwarte finish en houdt deze in topconditie.


De XPEL Fusion Keramische Coating vormt een onzichtbare barrière die vuil en water afstoot, waardoor de Lotus Eletre er altijd glanzend en indrukwekkend uitziet, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Bovendien is de coating gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, wat de eigenaar de gemoedsrust geeft dat zijn investering in perfecte staat blijft.


Conclusie:

Bij BC Signature draait alles om het omzetten van dromen in realiteit. Deze transformatie van een witte Lotus Eletre naar een 3M Dead Matte Black meesterwerk, beschermd door XPEL Fusion Keramische Coating, is een perfect voorbeeld van onze toewijding aan het leveren van ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap aan onze klanten. De Lotus Eletre staat nu niet alleen voor elektrische luxe, maar ook voor tijdloze stijl en bescherming op het hoogste niveau. Als u ook droomt van een unieke transformatie voor uw auto, neem dan contact met ons op en ontdek wat mogelijk is bij BC Signature.
Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive