top of page

Lotus Eletre: Een Stralende Toekomst Met Onze XPEL Lakbescherming

Hey autoliefhebbers,


Bij BC Signature hebben we recentelijk de kans gehad om de Lotus Eletre te verwelkomen en een totale lakbescherming toe te passen die niet alleen zijn uiterlijk verbetert maar ook zijn levensduur verlengt. Laat me je vertellen over de verschillende stappen die we hebben genomen om deze bolide te beschermen en laten stralen.

Lotus Eletre Kaimu grey XPEL PPF Carwrap

XPEL Ultimate Plus Folie: Onzichtbare Bescherming op Maat

Jouw Lotus Eletre verdient de beste bescherming tegen steenslag, insecten en andere wegdebris. Daarom hebben we gekozen voor de volledige XPEL Ultimate Plus folie. Deze onzichtbare beschermlaag past zich perfect aan de contouren van je Lotus aan, zonder afbreuk te doen aan zijn prachtige design.


XPEL Fusion Keramische Coating: Een Duurzame Glans

Om de glans van je Lotus Eletre te intensiveren en de XPEL folie te beschermen, hebben we de XPEL Fusion Keramische Coating toegepast. Dit is niet zomaar een laagje; het is een duurzame glans die blijft schitteren, zelfs na vele kilometers op de weg.
XPEL Glass Coating: Altijd Helder Zicht

Goed zicht is cruciaal, daarom hebben we alle glaspartijen van de Lotus Eletre behandeld met XPEL Glass Coating. Minder tijd besteden aan het reinigen van ramen betekent meer tijd om van de rijervaring te genieten, met altijd kristalhelder zicht.


XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating: Velgen Als Nieuw

Om het geheel af te maken, hebben we ook aandacht besteed aan de velgen en remklauwen. Met XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating beschermen we niet alleen tegen remstof en vuil, maar voegen we ook een subtiele glans toe aan de velgen, waardoor ze er altijd als nieuw uitzien.


Bij BC Signature geloven we in het behoud van de pracht van elke auto. Wil je meer weten over hoe we jouw Lotus Eletre kunnen beschermen en laten stralen? Neem gerust contact met ons op.


Op naar vele kilometers in stijl!


Het BC Signature Team留言


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page