top of page

Lotus Eletre Cross S - XPEL DualFinish PPF

Bij BC Signature hebben we onlangs een prachtige zwarte Lotus Eletre behandeld met onze hoogwaardige XPEL Dual Finish lakbescherming. Deze luxe SUV straalt kracht en elegantie uit, en we zijn er trots op dat we hem de ultieme bescherming hebben kunnen geven met onze geavanceerde Paint Protection Films (PPF).


XPEL PPF Dual Finish Lotus Eletre Lakbescherming

Glanzende XPEL Ultimate Plus en Matte XPEL Stealth: Een Perfecte Combinatie


Voor deze zwarte Lotus Eletre hebben we gekozen voor een unieke combinatie van glanzende en matte afwerkingen om een gedurfde en stijlvolle uitstraling te creëren. De snuit van de auto, inclusief de motorkap, koplampen en spiegels, is beschermd met de glanzende XPEL Ultimate Plus. Deze film biedt een uitzonderlijke glans en helderheid, waardoor de diepzwarte kleur van de Eletre echt tot leven komt. Bovendien biedt de XPEL Ultimate Plus uitstekende bescherming tegen steenslag, krassen en andere lakbeschadigingen, waardoor de auto er altijd als nieuw uitziet.


Aan de onderzijde van de voorbumper, de zijschorten en de achterste diffusor hebben we de matte XPEL Stealth aangebracht. Deze matte film geeft de Lotus Eletre een unieke en stoere uitstraling, en versterkt de sportieve lijnen van de auto. De matte afwerking zorgt niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke look, maar biedt ook dezelfde hoogwaardige bescherming als de glanzende variant. Het contrast tussen de glanzende en matte delen geeft de auto een Cross look, die zowel verfijning als robuustheid uitstraalt.De Voordelen van XPEL PPF op een Zwarte Wagen

Het beschermen van een zwarte auto met XPEL PPF biedt tal van voordelen:


1. Bescherming tegen Krassen en Steenslag: De films bieden een onzichtbare barrière die de lak beschermt tegen dagelijkse slijtage, zoals krassen, steenslag en insectenresten.

2. Zelfherstellende Eigenschappen: Zowel de XPEL Ultimate Plus als de XPEL Stealth hebben zelfherstellende eigenschappen. Kleine krassen verdwijnen vanzelf door de warmte van de zon of door warm water, waardoor de auto er langer als nieuw uitziet.

3. Gemakkelijk Onderhoud: De beschermende films maken het gemakkelijker om de auto schoon te houden. Vuil en verontreinigingen hechten minder snel aan de film, waardoor wassen en onderhouden minder tijd en moeite kost.

4. Behouden van de Waarde: Door de lak van de auto in perfecte staat te houden, draagt XPEL PPF bij aan het behoud van de waarde van de auto. Dit is vooral belangrijk voor luxe voertuigen zoals de Lotus Eletre.


Een Cross Look die Opvalt


Dankzij de combinatie van glanzende en matte films heeft deze Lotus Eletre een unieke uitstraling gekregen die opvalt op de weg. De XPEL Dual Finish geeft de auto een moderne en gedurfde Cross look die perfect past bij de sportieve en luxueuze aard van de Eletre. Het contrast tussen de glanzende en matte delen benadrukt de elegante lijnen en krachtige proporties van de auto, en maakt van elke rit een visueel spektakel.


Bij BC Signature streven we ernaar om elke auto die onze werkplaats verlaat, te voorzien van de best mogelijke bescherming en een onberispelijke afwerking. De zwarte Lotus Eletre met XPEL Dual Finish is daar een perfect voorbeeld van. Wij nodigen u uit om langs te komen en zelf te ervaren hoe onze lakbescherming uw auto kan transformeren en beschermen.


Conclusie


De behandeling van de zwarte Lotus Eletre met XPEL Dual Finish bij BC Signature toont aan hoe belangrijk hoogwaardige lakbescherming is voor het behoud van de esthetiek en waarde van uw voertuig. De combinatie van glanzende en matte afwerkingen biedt niet alleen uitstekende bescherming, maar geeft de auto ook een unieke en indrukwekkende uitstraling. Vertrouw op BC Signature voor de beste bescherming en styling van uw auto met XPEL PPF.


Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen uw auto in topconditie te houden.
Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page