top of page

Is dit de BESTE bescherming voor een TESLA?Deze Tesla Model Y wordt voorzien van XPEL Ultimate Plus 10mil PPF.

De 10 mil is dikker en sterker dan de gewonen Ultimate plus. Zo is de wagen nog beter beschermd tegen steenslag en krassen.


BC Signature werkt enkel met de meest revolutionaire "Paint Protection Film" beschikbaar op de markt, XPEL.


Deze unieke folies weerstaan meer invloeden, vergelen niet, zijn zelfherstellend en bieden bovendien tot 10 jaar fabrieksgarantie.


Je hebt de keuze tussen de standaard glanzende XPEL Ultimate Plus, of een matte XPEL Stealth folie. Deze variant dient om je auto met matte fabriekslak te beschermen, of om je glanzende auto naar stoer mat om te vormen, met alle voordelen van de XPEL Ultimate Plus.De XPEL garanties zijn sterk, maar onze BC Signature garanties gaan nog veel verder! Uniek in België garanderen wij je deze 3 "Altijd Nieuw" garanties:


ONZICHTBAAR

​Wij garanderen je dat je lakbescherming virtueel onzichtbaar is. Er is dus geen verschil tussen de delen die wel of niet beschermd zijn als je kiest voor een gedeeltelijke bescherming.


NOOIT MEER STEENSLAG

We zijn zo zeker van ons stuk, dat we eventuele schade aan je koetswerk door steenslag die door de folie gegaan zou zijn, volledig kosteloos herstellen!

Zo blijft je auto altijd als nieuw, gegarandeerd!

Zie je toch kleurverschil? Dan betalen wij je je XPEL lakbescherming terug!


GEEN SNIJSCHADE

​De gecertifieerde XPEL installateurs gebruiken voorgesneden templates (indien beschikbaar) zodat snijden aan jouw wagen tot een absoluut minimum beperkt wordt. Door de deskundige snijkunsten van onze getrainde installateurs garanderen wij je dat er geen snijschade aan je wagen veroorzaakt wordt. Indien er snijschade zou veroorzaakt zijn, herstellen we niet enkel de schade, maar betalen we je de kost van de wrap van dit onderdeel ook 100% terug!​


Deze 3 unieke "Altijd nieuw" garanties krijg je enkel bij BC Signature!

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page