top of page

New product alert! - FlexiShield Gekleurde PPF


Bij BC Signature zijn we trots om een spannende ontwikkeling in de wereld van carwrapping aan te kondigen. We breiden ons assortiment uit met de innovatieve Flexishield gekleurde PPF (Paint Protection Film) folies. Deze toevoeging markeert een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende inzet voor kwaliteit en innovatie.


Porsche GT4 RS Flexishield Cosmetic PPF Racing Red

Flexishield, een vooraanstaand merk bekend om zijn hoogwaardige PPF oplossingen, was op zoek naar een betrouwbare partner om hun visie en expertise in de praktijk te brengen. Met trots kunnen we zeggen dat BC Signature die partner is geworden. Deze samenwerking combineert de sterke punten van beide bedrijven om uitzonderlijke producten en diensten te leveren aan onze klanten.


Een uniek kenmerk van de Flexishield Color PPF folies is dat ze zijn gemaakt met een laag autolak hars. Dit zorgt voor een glans en afwerking die nauwelijks te onderscheiden is van echte verf, waardoor uw voertuig niet alleen beschermd wordt, maar ook een esthetisch aantrekkelijke uitstraling krijgt. Deze geavanceerde technologie biedt een perfecte harmonie tussen bescherming en schoonheid.


De Flexishield folies zijn meer dan alleen een esthetische toevoeging aan ons assortiment. Ze bieden ook een superieure bescherming voor de lak van uw voertuig. Deze folies zijn ontworpen om de impact van alledaagse schade zoals krassen, steenslag en andere milieu-invloeden te weerstaan. Met deze innovatie zetten we een stap vooruit in lakbeschermingstechnologie.

De Flexishield folies vervoegen ons reeds indrukwekkende gamma van Premium Colorchanges met PWF folies en transparante lakbeschermingen met XPEL PPF en Fuzed. Deze combinatie zorgt ervoor dat BC Signature aan de top blijft in de carwrapping industrie, met een ongeëvenaarde variëteit aan hoogwaardige producten.


Wij geloven dat deze nieuwe lijn van Flexishield gekleurde PPF folies met hun unieke lakachtige glans een revolutie zal teweegbrengen in de manier waarop eigenaren van voertuigen denken over carwrapping en lakbescherming. De mogelijkheden voor personalisatie en bescherming zijn nu groter dan ooit.


BC Signature blijft toegewijd aan het bieden van de beste producten en diensten in de industrie. We nodigen u uit om de nieuwe Flexishield gekleurde PPF folies te ontdekken en te ervaren hoe deze uw voertuig kunnen transformeren en beschermen. Bezoek onze website of showroom voor meer informatie en laat ons u helpen uw auto naar een hoger niveau te tillen.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page