top of page

Elektrisch Meesterwerk: Tesla Model X Plaid in Matt Smaragd

Hey Tesla enthousiastelingen,


We zijn super opgewonden om je te vertellen over ons recente project met de Tesla Model X Plaid. Bij BC Signature hebben we niet alleen een auto gewrapt, maar hebben we een kunstwerk op wielen gecreëerd. Lees verder om meer te ontdekken over de carwrap en de toegevoegde XPEL Fusion Keramische Coating.


PWF Matt Smaragd Wrap: Groen met Envy

De keuze voor de PWF Matt Smaragd wrap voor de buitenzijde van de Tesla Model X Plaid was niet zomaar een keuze; het was een statement. Deze matte, smaragdgroene wrap geeft niet alleen een unieke uitstraling, maar biedt ook bescherming tegen de elementen en maakt deze Tesla echt opvallend.


XPEL Fusion Keramische Coating: Duurzaamheid en Glans

Om de prachtige Matt Smaragd wrap te beschermen en extra glans toe te voegen, hebben we de XPEL Fusion Keramische Coating toegepast. Deze coating biedt niet alleen een duurzame glans, maar beschermt ook tegen schadelijke elementen zoals UV-straling en verontreinigingen. Het resultaat is een finish die net zo stralend is als de dag dat de wrap werd aangebracht.


Jouw Tesla, Jouw Stijl, Onze Expertise

Bij BC Signature begrijpen we dat een auto meer is dan alleen een vervoermiddel; het is een expressie van jouw persoonlijkheid. Ons team heeft niet alleen een Tesla Model X Plaid gewrapt; we hebben een statement gemaakt. Of je nu door de stad zoeft of over de snelweg raast, deze Tesla valt op met zijn unieke stijl, dankzij de carwrap door BC Signature.


Wil je meer weten over hoe we jouw Tesla kunnen voorzien van deze unieke carwrap en bescherming? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.


Op naar vele elektrisch stijlvolle kilometers,


Het BC Signature TeamComentários


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page