top of page

Een Verbluffende Kleurverandering: Tesla Model X getransformeerd met KPMF Matte Trenton Blue CarwrapEen opvallende manier om een voertuig te transformeren en een persoonlijke touch toe te voegen, is door middel van carwrapping. Recentelijk we een Tesla Model X onder handen genomen en getransformeerd met een kleurverandering carwrap. De keuze viel op de indrukwekkende KPMF Matte Trenton Blue, die de auto een unieke uitstraling geeft. Bovendien werd XPEL Stealth PPF aangebracht om de lak extra te beschermen. Lees verder om alles te weten te komen over deze opmerkelijke transformatie.


Een Nieuwe Look:

De Tesla Model X staat bekend om zijn stijlvolle en futuristische ontwerp, maar eigenaren willen soms een uniekere uitstraling creëren. BC Signature heeft dit mogelijk gemaakt door de Tesla Model X te voorzien van een opvallende KPMF Matte Trenton Blue carwrap. Deze kleur, met zijn diepe blauwe tint en matte afwerking, geeft het voertuig een verfijnde uitstraling en trekt ongetwijfeld de aandacht op de weg.


De Voordelen van Carwrapping:

Naast het esthetische aspect biedt carwrapping ook praktische voordelen. Het beschermt de originele lak van de auto tegen krassen, steenslag en andere schade. Bovendien kan de wrap indien nodig worden verwijderd, waardoor de originele lak intact blijft en de waarde van de auto behouden blijft. In het geval van de Tesla Model X is gekozen voor de XPEL Stealth PPF (Paint Protection Film) om de originele lak extra te beschermen. Dit hoogwaardige materiaal biedt een onzichtbare barrière tegen mogelijke schade, terwijl het de glans en de kleur van de wrap behoudt.


BC Signature: Experts in Carwrapping:

BC Signature in Aartselaar is een gerespecteerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van carwraps. Ze hebben een uitgebreide ervaring met het transformeren van voertuigen, van personenauto's tot bedrijfswagens en supercars. Met hun deskundige team van professionals, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, bieden ze klanten een ongeëvenaarde service en een verbluffend resultaat.


Conclusie:

De kleurverandering carwrap van de Tesla Model X bij BC Signature in Aartselaar is een perfect voorbeeld van hoe een voertuig kan worden getransformeerd en gepersonaliseerd. Met de keuze voor de opvallende KPMF Matte Trenton Blue wrap en de toevoeging van XPEL Stealth PPF voor extra lakbescherming, heeft de Tesla Model X een unieke uitstraling gekregen. BC Signature heeft zich opnieuw bewezen als een autoriteit op het gebied van carwrapping en heeft een verbluffend resultaat geleverd dat de eigenaar van de Tesla Model X ongetwijfeld trots zal maken op zijn voertuig.
Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page