top of page

Een nieuwe look voor deze Volvo XC40

Hey Volvo XC40 fans,


We zijn enthousiast om je te vertellen over een recente carwrap bij BC Signature, waar we een Volvo XC40 hebben getransformeerd met onze hoogwaardige PWF/KPMF wrap en XPEL Fusion Keramische Coating. Lees verder om te ontdekken hoe we deze wagen een unieke uitstraling hebben gegeven en tegelijkertijd hebben beschermd tegen de elementen.


Een Nieuwe Look: KPMF Matt Pacific Blue Carwrap

Bij BC Signature draait alles om het verwezenlijken van jouw visie, en dat hebben we zeker gedaan met de volledige wrap van de buitenzijde van de Volvo XC40 in KPMF Matt Pacific Blue. Deze gedurfde kleur geeft de XC40 een opvallende uitstraling en laat hem echt opvallen op de weg.


Bescherming en Glans: XPEL Fusion Keramische Coating

Om de carwrap te beschermen en extra glans toe te voegen, hebben we de XPEL Fusion Keramische Coating aangebracht. Deze coating biedt niet alleen een duurzame glans, maar beschermt ook tegen schadelijke elementen zoals UV-straling, vogelpoep en insecten. Zo blijft jouw Volvo XC40 er altijd stralend uitzien.Jouw Stijl, Onze Expertise

Bij BC Signature begrijpen we hoe belangrijk jouw wagen voor je is, en daarom streven we altijd naar perfectie in alles wat we doen. Ons ervaren team heeft niet alleen de look van jouw Volvo XC40 getransformeerd, maar heeft er ook voor gezorgd dat deze wagen beschermd is tegen de dagelijkse uitdagingen op de weg.


Wil je zelf jouw wagen een nieuwe look geven of meer weten over onze carwrap en lakbeschermingsdiensten? Neem dan gerust contact met ons op.


Op naar vele stijlvolle kilometers,


Het BC Signature TeamComments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags