top of page

Een Nieuw Tijdperk van Stijl: Tesla Model S in PWF Matt Smaragd

Hey Tesla-fans,

Bij BC Signature zijn we altijd op zoek naar manieren om jouw rijervaring naar een hoger niveau te tillen. Onlangs hebben we een Tesla Model S onder handen genomen en met trots willen we je laten zien hoe we deze hebben getransformeerd met onze premium carwrap en lakbescherming.PWF Matte Smaragd: Subtiele Elegantie, Ongelooflijke Impact

Jouw Tesla Model S verdient een look die opvalt, en daarom hebben we gekozen voor de PWF Matte Smaragd carwrap. Deze unieke kleur straalt subtiele elegantie uit, terwijl het een ongelooflijke impact heeft op de algehele uitstraling van de auto. Een statement op wielen, zonder te overdrijven.


XPEL Fusion Keramische Coating: Glans voor de Langere Termijn

Om de kleur te beschermen en de glans te intensiveren, hebben we de XPEL Fusion Keramische Coating toegepast over de Matte Smaragd folie. Dit gaat verder dan alleen maar bescherming; het biedt een duurzame glans die de tand des tijds doorstaat, zelfs in wisselende weersomstandigheden.XPEL Glass Coating: Kraakhelder Zicht, Altijd

Het draait niet alleen om de buitenkant; we hebben ook aandacht besteed aan de details. Met XPEL Glass Coating op alle glaspartijen zorgen we ervoor dat je altijd kunt genieten van kraakhelder zicht. Minder tijd besteden aan het schoonmaken van ramen betekent meer tijd om van de rit te genieten.


XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating: Velgen als Nieuw

De velgen en remklauwen zijn niet vergeten. Met XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating beschermen we niet alleen tegen remstof en vuil, maar geven we ook een subtiele glans aan de velgen. Zo blijven ze eruitzien als nieuw, zelfs na vele kilometers op de weg.

Bij BC Signature begrijpen we dat jouw auto een verlengstuk van jouw persoonlijkheid is. Wil je meer weten over hoe we jouw Tesla Model S kunnen aanpassen aan jouw stijl? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.


Op naar een nieuwe dimensie van stijlvol rijden!


Het BC Signature TeamComments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page