top of page

Een Duurzame Upgrade voor de Kia EV6 GT

Beste autoliefhebbers,

Bij BC Signature gaan we verder dan alleen maar auto's beschermen - we verheffen ze naar een nieuw niveau van stijl en duurzaamheid. Onlangs hadden we het genoegen om de Kia EV6 GT onder handen te nemen, en we zijn enthousiast om te delen hoe we deze al indrukwekkende auto hebben geüpgraded met onze hoogwaardige lakbescherming.Fuzed PWF Smaragd Green voor een Unieke Look

Als marktleider in XPEL lakbescherming van de Benelux, wilden we de Kia EV6 GT voorzien van een lakbescherming die niet alleen duurzaam is, maar ook een vleugje persoonlijkheid toevoegt. Daarom hebben we gekozen voor de volledige Fuzed PWF Smaragd Green carwrap. Deze unieke tint geeft de EV6 GT een opvallende uitstraling, terwijl de lak tegelijkertijd beschermd wordt tegen de dagelijkse uitdagingen op de weg.
XPEL Fusion Keramische Coating voor Langdurige Glans

Om de glans van de carwrap te versterken en de lak te beschermen tegen de elementen, hebben we gekozen voor XPEL Fusion Keramische Coating. Deze coating gaat verder dan alleen maar een mooie glans - het biedt een langdurige bescherming tegen UV-stralen, vuil en vlekken. Je Kia EV6 GT behoudt zijn showroomwaardige uitstraling, zelfs na vele kilometers op de weg.


XPEL Glass Coating voor Kristalhelder Zicht

Bij BC Signature begrijpen we dat de details het verschil maken. Daarom hebben we niet alleen de lak onder handen genomen, maar ook de glaspartijen. Met XPEL Glass Coating op alle ramen, ben je verzekerd van kristalhelder zicht in alle weersomstandigheden. Het minimaliseert bovendien de hechting van vuil en water, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken van je autoruiten.


XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating voor Complete Bescherming

Om de look van je Kia EV6 GT helemaal af te maken, hebben we ook de velgen en remklauwen niet over het hoofd gezien. Met XPEL Fusion Wheels & Calipers Coating bieden we niet alleen bescherming tegen remstof en vuil, maar het geeft ook een subtiele glans aan de velgen, waardoor ze er altijd als nieuw uitzien.


Bij BC Signature streven we ernaar om elke auto die onze werkplaats verlaat, te transformeren in een gepersonaliseerd kunstwerk. Jouw Kia EV6 GT is geen uitzondering. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we jouw auto kunnen upgraden met onze hoogwaardige lakbescherming. Want bij BC Signature gaan we niet voor minder dan de hoogste standaard.


Tot ziens op de weg!


Met vriendelijke groet,


Het BC Signature TeamComments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page