top of page

Denim Blue Volvo XC90 with full XPEL STEALTH PPF protection


De Volvo XC90 is een luxe middelgrote SUV die populair is onder autoliefhebbers sinds de introductie in 2003. Denim Blue is een kleuroptie voor de XC90 die in 2019 werd geïntroduceerd en een donkerblauwe tint heeft met een metallic afwerking.

XPEL STEALTH PPF (Paint Protection Film) is een type heldere folie die op de buitenkant van een voertuig kan worden aangebracht om het te beschermen tegen schade veroorzaakt door wegafval, krassen en andere gevaren. In tegenstelling tot traditionele PPF heeft XPEL STEALTH een matte afwerking die het voertuig een satijnachtige uitstraling geeft, waardoor het een populaire keuze is onder autoliefhebbers die de originele uitstraling van hun auto willen behouden en tegelijkertijd willen beschermen tegen schade.

Wanneer een Denim Blue Volvo XC90 is gewikkeld in XPEL STEALTH PPF, zal deze een unieke en stijlvolle uitstraling hebben die op de weg opvalt. De matte afwerking van XPEL STEALTH PPF geeft het voertuig een strakke, ingetogen uitstraling die zowel luxueus als praktisch is.

Over het algemeen is het wikkelen van een Denim Blue Volvo XC90 in XPEL STEALTH PPF een geweldige manier om de buitenkant van het voertuig te beschermen en tegelijkertijd de uitstraling ervan te verbeteren.


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page